Breaking News

Οι καλεσμένοι στο DOT το Σαββατοκύριακο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
DOT με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 17.20, στον ΣΚΑΪ, το «DOT.» προτείνει την καλύτερη παρέα, καθώς και ιδέες ή προτάσεις για να περνάμε καλά...

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά από πολύ καιρό και μιλάει για τον γιο του, την απόφασή του να γίνει πατέρας και τις επιλογές στην προσωπική του ζωή. Στη συνέχεια, εξηγεί γιατί βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και μιλάει για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Κορινθίου περνάει από test για να δούμε πόσο έτοιμη είναι για τον ρόλο της στη «Νεράιδα και το Παλικάρι» και ο Σωτήρης Καλυβάτσης δίνει τσάμπα συμβουλές ζωής.

Η Τάμτα, η Κατερίνα Στικούδη, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Μπεκατώρου και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαντούν με χιούμορ στις υποθετικές ερωτήσεις της εκπομπής.

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά που τις κάνουν ευτυχισμένες.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μαραθόπιτα, ενώ για τις αλλαγές στο σπίτι μαθαίνουμε πώς να διακοσμήσουμε το σαλόνι μας για να μην είναι βαρετό.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, η Μάρω Κοντού κάθεται στον καναπέ του «DOT.» και αποκαλύπτει ότι μια ξανθιά πρωταγωνίστρια δεν την ήθελε στη Finos Film. Θυμάται την εποχή που ήταν βουλευτής και μιλάει για τις σχέσεις της με τους συμπρωταγωνιστές της, τους άντρες και τη ζωή της μετά τα 80.

Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Θέμις Μπαζάκα, η Ιωάννα Παππά, η Θεοφανία Παπαθωμά και άλλοι ηθοποιοί θυμούνται τα πιο αστεία περιστατικά που τους έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή.

Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνεις αν ο σύντροφός σου σε ζηλεύει παθολογικά.

Η Βασιλική Ρούσσου παρουσιάζει τα fashion prints της φετινής σεζόν και οι άντρες λένε τη γνώμη τους για την τάση με τις γυναικείες καουμπόικες μπότες.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος φτιάχνει μια industrial λάμπα.

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου