Breaking News

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ορθούλα Παπαδάκου είχε συγκινήσει και πριν λίγες ημέρες  με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε", όπου μίλησε για τη μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας....

Χθες την υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου μίλησε ξανά για την χρόνια αυτοάνοση ασθένειά της και για το πώς έμαθε να ζει με αυτήν. Η διάγνωσή έγινε το 2011. Μεταξύ άλλων, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε:

«Τους πήρε περίπου δύο μήνες να καταλάβουν τι έχω. Ήμουν σπίτι με τους γονείς μου κι έτρωγα και ξαφνικά άρχισε να τρέμει το χέρι μου. Τότε έκανα περίπου 5-6 ώρες γυμναστική την ημέρα και λέω "κάτι συνέβη". Ύστερα είχα κάτι μουδιάσματα και πήγα στο νοσοκομείο. Όταν αισθάνθηκα τρέμουλο και μούδιασμα στα δεξιά είπα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στο νοσοκομείο δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω. Είχαν κάνει άλλη διάγνωση, έλεγαν ότι έχω πάθει μικρά εγκεφαλικά, που δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μπαινόβγαινα περίπου δύο μήνες στο νοσοκομείο και στο τέλος μου φέρανε ψυχολόγο και ουσιαστικά μου λέγανε ότι είμαι τρελή».

Δείτε τα βίντεο.