Breaking News

Oργισμέvη διάψευση από τον Ζάχο Χατζηφωτίου - Τηλεφωνική παρέμβαση και από την Έλενα Χριστοπούλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εμφανώς εκνευρισμένος μίλησε τηλεφωνικά ο Ζάχος Χατζηφωτίου στη "Φωλιά των Κου Κου", όπου τόνισε πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του για την coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου... Μεταξύ άλλων, είπε:

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος... Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες και πολλά και σου φεύγουν πράγματα... Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε εμένα ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι...

Η έκφραση "μέναμε" πάει να πει ότι ήμαστε φίλοι και βλεπόμαστε. Πρέπει να πούμε τι κάνουμε σπίτι μας; Είναι ντροπή. Δεν κάνουμε, λοιπόν! Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή. Ο χαρακτήρας των Ελλήνων δεν πρόκειται να διορθωθεί... Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου».

Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Πρωινό, ξεκαθαρίζοντας και η ίδια την κατάσταση.

«Τον Ζάχο τον αγαπώ. Με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα, αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον.  Μου έπεφτε λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσει στις επιλογές μου πάρα πολύ. Στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο το ίδιο, πάντα ήταν εκεί... Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου...» επισήμανε, μεταξύ άλλων.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Τώρα μαζί είμαστε μαζί με τον Ζάχο και πίνουμε γαλλικό καφέ!». Κατόπιν μίλησε στο Πρωινό και ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Δείτε τα βίντεο.