Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τα καταφέραμε! Είμαστε σπίτι μας και ζούμε το όνειρο» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο καλωσόρισαν στη ζωή τη δεύτερη κορούλα τους, που θα ονομάζεται Ηλέκτρα.

Η ηθοποιός πήρε τη Δευτέρα εξιτήριο από το μαιευτήριο και την Τρίτη έκανε και την πρώτη ανάρτηση από το σπίτι της, στην οποία δημοσίευσε 3 φωτογραφίες. Στη λεζάντα έγραψε:

"Τα καταφέραμε!!! Είμαστε σπίτι μας και ζούμε το όνειρο! 👨‍👩‍👧‍👧  Σ’αυτό το σημείο θέλω να πω ότι το να έχεις 2 μωρά στο σπίτι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μου έχουν συμβεί και θέλω να βγάλω το καπέλο σε όλες τις μαμάδες του κόσμου που δεν γκρινιάζουν, δεν νευριάζουν, δεν τα παρατάνε, άϋπνες για μέρες, με πόνους ή χωρίς, που δεν προλαβαίνουν να κάνουν μπάνιο, ή να φάνε... 😱 που με το που κάθονται, κάπως κάποιος ξυπνάει και τις ζητάει, και με το που αλλάζουν το μωρό εκείνο ευθαρσώς ξανα λερώνεται....!!!! Κι αυτές απλά χαμογελούν, γιατί μόνο αυτές ξέρουν το συναίσθημα... Να δημιουργείς, να φέρνεις, και να συντηρείς  τη ζωή..☀️ Είστε οι ηρωίδες μου 💪👍👏".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα καταφέραμε!!! Είμαστε σπίτι μας και ζούμε το όνειρο! 👨‍👩‍👧‍👧 Σ’αυτό το σημείο θέλω να πω ότι το να έχεις 2 μωρά στο σπίτι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μου έχουν συμβεί και θέλω να βγάλω το καπέλο σε όλες τις μαμάδες του κόσμου που δεν γκρινιάζουν, δεν νευριάζουν, δεν τα παρατάνε, άϋπνες για μέρες, με πόνους ή χωρίς, που δεν προλαβαίνουν να κάνουν μπάνιο, ή να φάνε... 😱 που με το που κάθονται, κάπως κάποιος ξυπνάει και τις ζητάει, και με το που αλλάζουν το μωρό εκείνο ευθαρσώς ξανα λερώνεται....!!!! Κι αυτές απλά χαμογελούν, γιατί μόνο αυτές ξέρουν το συναίσθημα... Να δημιουργείς, να φέρνεις, και να συντηρείς τη ζωή..☀️ Είστε οι ηρωίδες μου 💪👍👏 #girlpower #mommyof2 #mamasunite #superheroine #supermama ********************************* Σε άλλα νέα και πέραν διαφήμισης, αυτό το πολυ εργαλείο επιπλάκι είναι ο,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μετά τον ερχομό του παιδιού!!! Check it out! The 4 in 1 Chicco baby hug @chicco_greece #chiccogreece #60xroniachicco #lifesaver

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις