Breaking News

«Ζητείται ψεύτης»: Αποκαλύψεις για την ακύρωση της παράστασης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λεπτομέρειες για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης», που θα ανέβαινε στο θέατρο Παλλάς, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να κρατά ο Μάρκος Σεφερλής, αποκάλυψε σήμερα η Φωλιά των Κου Κου. Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε:

«Το σημαντικό ραντεβού έγινε την 1η Αυγούστου, Εκεί προσυμφώνησαν το θέατρο και ο Μάρκος Σεφερλής για πολλά πράγματα. Δεν υπέγραψαν συμβόλαιο, έκαναν προσύμφωνο. Πριν από μία εβδομάδα ήρθε στις Θεατρικές Σκηνές ένα επίσημο έγγραφο από τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος ζητούσε τα εξής:

• Να έχει άποψη για το εικαστικό της μαρκίζας, αλλά να έχει και δική του αφίσα.

• Ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε μισθό συν ποσοστά και 50 χιλιάδες ευρώ ως εγγύηση. Τώρα ζήτησε και κάτι παραπάνω, από αυτά που συμφώνησε τον Αύγουστο

• Οι Θεατρικές Σκηνές ζήτησαν από τον Μάρκο Σεφερλή να μην κάνει τίποτα στο θέατρο μέχρι την πρεμιέρα της παράστασης στις 16 Φεβρουάριου. Ωστόσο ο δικηγόρος του ηθοποιού ζήτησε να πρωταγωνιστήσει ο Μάρκος Σεφερλής σε μια παιδική παράσταση στο Περοκέ (Δεκέμβριο με Ιανουάριο).

• Οι πρόβες θα έπρεπε να γίνονταν πρωί, καθώς ο Μάρκος θα έπαιζε βράδυ στο Περοκέ».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν μου αρέσει να ακούω ότι οι ηθοποιοί ζήτησαν και απαίτησαν... Μη λένε γενικά οι ηθοποιοί… Δεν είναι μία δουλειά που στήθηκε ούτε πάνω σε εμένα, ούτε πάνω στην κ. Δραγούμη, ούτε στους 25 ηθοποιούς που θα ήμασταν πάνω στη σκηνή. Ήταν μία δουλειά που στήθηκε συγκεκριμένα για τον κ. Σεφερλή...».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Star.