Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 306 - 307 - 308 - 309 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 306+307: Ο Εζντέρ είναι αποφασισμένος να μιλήσει στον Σαντρί σχετικά με την απάτη της Μεράλ για να κερδίσει την εύνοιά του, καθώς και μια θέση στην έπαυλη. Η Μεράλ έχοντας καταλάβει ότι αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες της στιγμές στο σπίτι του Σαντρί, μαζεύει τη βαλίτσα της και πάει να ζητήσει άσυλο στο σπίτι της Ζεχρά. Εκείνη συνειδητοποιώντας ότι δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την Μεράλ πια, την απορρίπτει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Η Μεράλ αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Καντέρ και να της ζητήσει να τη συγχωρέσει. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA θα τη σταματήσουν... Στο μεταξύ, η Ναζάν αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Η θεραπεία του Σερκάν είναι πολυέξοδη, αλλά απαραίτητη για τη ζωή του νεαρού, πράγμα που προκαλεί στην ταλαιπωρημένη μητέρα πλήρη απελπισία. Τη λύση θα δώσει η Τζεμρέ. Τι κάνει η κοπέλα; Ο Γκιουνέι πιεσμένος από την κατάσταση στο σπίτι, περνά μια βραδιά σε ένα κλαμπ με τους φίλους του, ενώ η Σονγκιούλ εξουθενωμένη από τις πολλές ώρες δουλειάς, αποκοιμιέται στον καναπέ περιμένοντας τον.

Όταν τελικά ο νεαρός γυρίζει στο σπίτι, μεθυσμένος, θα βρει τη Σονγκιούλ σε έξαλλη κατάσταση από την ανησυχία της για το πού βρισκόταν τόσες ώρες. Ο Σερκάν ξεκινά τη χημειοθεραπεία, η οποία αρχίζει να τον επηρεάζει από την πρώτη της κιόλας εφαρμογή. Οι ζαλάδες, οι ναυτίες, η απώλεια βάρους και η εξάντλησή του είναι εμφανείς. Μια τυχαία, δυσάρεστη περιπέτεια της Εϊλούλ και της Μπιουσρά θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον αστυνόμο Αλί και την Εϊλούλ...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Επεισόδια 308+309: Η Ζεχρά προσπαθεί για ακόμα μια φορά να προσεγγίσει τη Μεράλ για να μην χάσει τα χρήματα που τη συνοδεύουν. Ο Εζντέρ, από την άλλη, της προτείνει να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην έπαυλη προκειμένου να σταματήσει να σκαλίζει το παρελθόν της. Η Μεράλ θα τον βοηθήσει να γυρίσει πίσω, αγνοώντας, όμως, τι άλλα μυστικά μπορεί να κρύβει αυτός ο άντρας μαζί με την Ματζιντέ και πού θα μπορούσαν να οδηγήσουν αυτά την οικογένεια του Σαντρί.

Η σχέση του Γκιουνέι και της Σονγκιούλ κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Γκιουνέι κοντεύει να εκραγεί από την πίεση που αισθάνεται μέσα στο σπίτι, υποτιμώντας τη δουλειά της Σονγκιούλ και την επιλογή της να εργαστεί και να μην σπουδάσει. Η Ζεχρά πηγαίνει στο σπίτι της Μεράλ για να ευχηθεί περαστικά στον Σαντρί. Η Τζαχιντέ κι ο Εζντέρ βρίσκονται στο δωμάτιο του Σαντρί, κατηγορώντας ό ένας τον άλλον, με σκοπό να κερδίσουν την εύνοια του ώστε να μην τους αποκληρώσει.

Η Ζεχρά ακούει τη συζητήση και μεταφέρει όσα άκουσε στη Μεράλ. Η Τζαχιντέ προσπαθεί να την πείσει ότι έχει παρερμηνεύσει όσα άκουσε.  Ο Εζντέρ, τότε, αποφασίζει να ξεσκεπάσει τη Μεράλ και η ευκαιρία που ζητά δεν αργεί να παρουσιαστεί. Πώς σιγουρεύεται ότι η Μεράλ δεν είναι η εγγονή του Σαντρί; Στο μεταξύ, ο Γκιουνέι θεωρεί υπεύθυνη την Καντέρ για τα προβλήματα που έχει με τη Σογκιούλ και της κάνει σκηνή στο αμφιθέατρο. Η Καντέρ αποφασίζει να επισκεφτεί τον κύριο Σαντρί μετά τις πιέσεις που δέχεται από τα κopiτσια. Εκεί γίνεται μάρτυρας του θανάτου του και ακούει τα τελευταία του λόγια...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ