Breaking News

Angelina Jolie - Brad Pitt: Φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές του περασμένου μήνα είχε γίνει γνωστό ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie θα δώσουν μάχη τον Δεκέμβριο, σε δίκη  για την επιμέλεια των 6 παιδιών τους... Η Jolie διεκδικούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Pitt επιθυμούσε κοινή επιμέλεια. 

Η διαδικασία αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, πίσω από κλειστές πόρτες.  Ωστόσο η δίκη φέρεται να ματαιώνεται, καθώς η συμφωνία μεταξύ τους ήρθε νωρίτερα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δικηγόρος της Jolie δήλωσε ότι το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών, μετά από περισσότερο από δύο χρόνια διαπραγματεύσεων. Υπενθυμίζεται ότι η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος της Jolie, Samantha Bley DeJean, δήλωσε στο Reuters: 

«Μια συμφωνία επιτήρησης για την επιμέλεια των παιδιών συνήφθη πριν από δύο εβδομάδες και έχει υπογραφεί και από τα δύο μέρη και από τον δικαστή. Η συμφωνία, η οποία βασίζεται στις συστάσεις του αρμόδιου αξιολογητή, εξαλείφει την ανάγκη για δίκη. Η κατάθεση και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι εμπιστευτικές για την προστασία των συμφερόντων των παιδιών.»

Μια πηγή, κοντά στην 43χρονη ηθοποιό, σκηνοθέτρια και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, είπε ότι «Η Angelina είναι πολύ ευτυχής, που η ζωή της περνάει οριστικά στο επόμενο στάδιο».

Όσον αφορά το διαχωρισμό της περιουσίας τους, δημοσίευμα του TMZ ανέφερε ότι το πρώην ζευγάρι ζήτησε από το αρμόδιο δικαστήριο να τους δοθεί χρόνος μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, ώστε να ετοιμάσουν προσεκτικά τις λεπτομέρειες, με τη βοήθεια ενός συνταξιούχου δικαστή.