Breaking News

Αυτές είναι οι 2 τραγουδίστριες που προκάλεσαν ένταση στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη Δευτέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει, μέσα από τη στήλη του στο Πρωινό, σχετικά με δύο περιστατικά που συνέβησαν στα γυρίσματα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου:

«Στο εορταστικό του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε μεγάλη μανούρα από δύο τραγουδίστριες. Η μία τραγουδίστρια ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο και δεν την άφησαν και τα έκανε χάλια. Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε γιατί ήθελε να την βάλουν δίπλα στον βασικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα του κι έτσι προτίμησε να σηκωθεί και να φύγει».

Η «Espresso» αποκαλύπτει τα ονόματα των δύο τραγουδιστριών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, πρόκειται για την Αποστολία Ζώη και την Demy.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αποστολία Ζώη έδειξε καθαρά την ενόχλησή της, επειδή δεν της επέτρεψαν να τραγουδήσει περισσότερο απ' όσο είχε προγραμματιστεί.

Από την άλλη η Demy, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη, όταν της έδειξαν το σημείο όπου έπρεπε να καθίσει. Η ίδια ζήτησε να καθίσει κάπου πιο κεντρικά από εκεί όπου την είχαν βάλει. Όταν η επιθυμία της να αλλάξει θέση δεν ικανοποιήθηκε από τους υπευθύνους της εκπομπής, προτίμησε να αποχωρήσει από το γύρισμα της εορταστικής παραγωγής.