Breaking News

ELIF: Επεισόδια 242 - 243 - 244, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 2/1/19 - Επεισόδιο 242: Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι πολύ ευτυχισμένοι. Όλα τα όνειρα της Τουλάι έχουν γίνει πραγματικότητα. Καθώς η Τουλάι αλλάζει, ένα μπουκέτο λουλούδια φτάνουν στο σπίτι. Οι άντρες, στους οποίους ο Βεϊσέλ χρωστάει χρήματα, το έστειλαν για να του υπενθυμίσουν το χρέος του. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι ψέματα πως εκείνος έστειλε τα λουλούδια και προτείνει να πάνε ταξίδι του μέλιτος σε μια προσπάθεια να απομακρυνθούν.

Η Τουλάι ενθουσιάζεται με την ιδέα. Η Πελίν με τη Φεχραγιέ παρακολουθούν τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Η Πελίν απομακρύνει τη Ζεϊνέπ με μια δικαιολογία και η Φεραγιέ πλησιάζει τον Σελίμ και με κλάματα του λέει πως πληγώθηκε πολύ από τη συμπεριφορά της μητέρας του. Ο Σελίμ πηγαίνει να της φέρει λίγο νερό και εκείνη βρίσκει ευκαιρία και κάτι κάνει με το τηλέφωνό του. Ο Νετζντέτ ετοιμάζει ένα όμορφο δείπνο για την Γκόντζα αλλά φτάνουν οι άντρες των συνεταίρων του και τον πυροβολούν. Μπαίνοντας στο σπίτι η Γκόντζα βρίσκει τον Νετζντέτ τραυματισμένο, με το δαχτυλίδι της στο χέρι του, και καλεί αμέσως ασθενοφόρο.

Ο Σερντάρ περιμένει μια ευκαιρία για να πυροβολήσει τον Νετζντέτ. Όταν φτάνει στο κτήμα βλέπει τον Νετζντέτ στο πάτωμα να αιμορραγεί και την Γκόντζα στο πλευρό του. Επιστρέφει στο σπίτι των Εμίρογλου για να πει στην Αρζού τι είδε αλλά όταν εκείνη τον υποδέχεται θερμά και τον συγχαίρει, αποφασίζει να μη της πει τίποτα. Αφού δίνει κατάθεση στην αστυνομία, η Γκόντζ ενημερώνει την Αρζού για το τι συνέβη. Ο Κενάν είναι έξαλλος με τον Νετζντέτ επειδή του χάλασε τη δουλειά, που είχε κλείσει. Αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος και παίρνει το όπλο του για να πάει να δει τον Νετζντέτ...


Πέμπτη 3/1/19 - Επεισόδιο 243: Ο Μελίχ μαθαίνει πως η οικογένεια Εμίρογλου αναζητά τον Κενάν. Και αυτός αλλά και η Μελέκ φοβούνται μήπως ο Κενάν πυροβόλησε τον Νετζντέτ. Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Κενάν και εκείνος απαντάει αλλά πριν προλάβει να της πει οτιδήποτε, η Μελέκ του επιτίθεται και του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ ξανά και πως αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο και του το κλείνει. Η χειρουργική επέμβαση του Νετζντέτ έχει επιτυχία και οι γιατροί καταφέρνουν να ελέγξουν την εσωτερική αιμορραγία. Η Γκόντζα χαίρεται πολύ αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ταραγμένη από όσα συνέβησαν. Ο Ερκούτ τη στηρίζει ψυχολογικά. Η Αρζού και ο Σερντάρ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι, που ο Νετζντέτ επιβίωσε. Φοβούνται το ξέσπασμα της οργής του.

Η αστυνομία δείχνει στην Αρζού και τον Σερντάρ δύο σκίτσα των υπόπτων για την επίθεση στον Νετζντέτ και τους ρωτάνε αν τους γνωρίζουν. Η Αρζού εκπλήσσεται με τα σκίτσα γιατί κανένα δε μοιάζει στον Σερντάρ. Η Αρζού θυμώνει με τον Σερντάρ επειδή της είπε ψέματα και του δηλώνει πως δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί ξανά. Η Αρζού αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, μπαίνει στην εντατική και βγάζει την πρίζα από το μηχάνημα, που κρατάει τον Νετζντέτ στη ζωή. Οι γιατροί όμως επεμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή και τον σώζουν. Οι γιατροί λένε στην Αρζού πως υπήρξε μία κακή διαχείριση και εκείνη υποκρίνεται πως θυμώνει μαζί τους. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν τα δύο σκίτσα στο κτήμα και τα δείχνουν στο προσωπικό της οικογένειας Εμίρογλου αλλά κανείς δεν τους αναγνωρίζει.

Οι αστυνομικοί ζητούν να μιλήσουν με τον Κενάν αλλά δεν είναι εκεί. Ο Κενάν επιστρέφει στο σπίτι και θυμώνει όταν ακούει πως όλοι πίστεψαν ότι είναι ικανός να πυροβολήσει τον Νετζντέτ. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Μελίχ και τη Μελέκ και τους λέει πως ο Κενάν είναι αθώος. Ανακουφίζονται αλλά είναι στενοχωρημένοι επειδή κατηγόρησαν τον Κενάν. Η Ιπέκ είναι λυπημένη επειδή όλοι μιλάνε για διάφορα πράγματα, που συμβαίνει και της κρατάνε κρυφό. Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και η Ιπέκ τον βλέπει να παίζει με την Ελίφ. Σοκάρεται όταν ακούει την Ελίφ να τον αποκαλεί θείο. Ο Μελίχ εξηγεί στον Κενάν πως ήταν υποχρεωμένος να μιλήσει στη Μελέκ για τον καυγά, που είχαν με τον Νετζντέτ και για αυτό το λόγο εκείνη σκέφτηκε ότι μπορεί και να είχε φτάσει στο σημείο να τον πυροβολήσει...

Παρασκευή 4/1/19 - Επεισόδιο 244: Η Ιπέκ είναι συνεχώς θυμωμένη και όλοι ανησυχούν για την κατάστασή της. Όταν η Αλιγιέ της λέει πως μπορεί να μοιράζεται τα προβλήματά της με την οικογένεια, η Ιπέκ οργισμένη φεύγει από το οικογενειακό τραπέζι. Αργότερα η Ζεϊνέπ μιλάει μαζί της και η Ιπέκ τη ρωτάει ευθέως αν η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται η Τουγτσέ και η Ελίφ και η Ζεϊνέπ βρίσκει ευκαιρία να ξεφύγει. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ πως η Ιπέκ τη ρώτησε αν η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Η Ιπέκ τους ακούει να μιλάνε και ανακαλύπτει πως ακόμη και η μητέρα της ξέρει την αλήθεια. Νιώθει πως όλοι την εξαπάτησαν και αυτό την πονάει πολύ. Παθαίνει μια νευρική κρίση και κλείνεται στο δωμάτιο της.

Η οικογένεια μαζεύεται εκεί και η Ιπέκ τους φωνάζει πως όλοι κάτι της κρύβουν και την κάνουν να μην αισθάνεται μέρος της οικογένειας. Απευθυνόμενη στον Κενάν του λέει πως τον εξαπατούν και εκείνον. Ενώ είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του εμφανίζεται η Αρζού η οποία της μιλάει πολύ σκληρά. Της λέει πως συμπεριφέρεται έτσι από τότε που εγκατέλειψε τον άντρα, που αγαπούσε εξαιτίας της μητέρας της, πως μόνο εκείνη φταίει, που είναι μόνη. Η Ιπέκ δεν αντέχει και χάνει τις αισθήσεις της.Όταν ο Κενάν ρωτάει τη μητέρα του τι εννοούσε η Ιπέκ, η Αλιγιέ του λέει πως μόλις έμαθε για το θέμα του Νετζντέτ και θύμωσε. Ο Κενάν είναι αποφασισμένος να κάνει την Αρζού να πληρώσει για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Ιπέκ. Ο Κενάν νιώθει άσχημα για την αγαπημένη του αδελφή. Το επόμενο πρωί, η Ιπέκ έχει φύγει. Αφήνει ένα γράμμα στο οποίο αποκαλύπτει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ