Breaking News

Fazilet: Επεισόδια 88 - 89 - 90

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 88: O Γιαγίζ και η Χαζάν  για μια ακόμη φορά κρύβονται πίσω από τα λόγια, όσο και αν αυτό τους πληγώνει. Η Φαζιλέτ πιάνει επ’αυτοφόρω τον Χαζίμ, τον Σινάν και την Κεριμέ. Επιτίθεται στην Κεριμέ και εκείνη αντεπιτίθεται αποκαλύπτοντας όσα ξέρει για τον Γιαγίζ και την Χαζάν. Ο Χαζίμ μένει εμβρόντητος, ενώ ο Σινάν εκείνη την ώρα λείπει. Ο Χαζίμ φροντίζει να απομονώσει την Φαζιλέτ και ο Σινάν συνεχίζοντας την εξαπάτηση της Κεριμέ, την πείθει να ακολουθήσει τους ανθρώπους τους Χαζίμ.

Στο δικαστήριο η άρνηση της Γιασεμίν να χωρίσει τον Γκιοκχάν τον κάνει έξαλλο και χάνει την ψυχραιμία του. Η Γιασεμίν πάλι έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει προς όφελός της ότι περιέχει το στυλό της Νηλ. Η Φαζιλέτ αντιδρά επειδή η Κεριμέ δεν κατέληξε στην αστυνομία, αλλά της κόβεται η μιλιά όταν ο  Χαζίμ της ζητά εξηγήσεις για τον Γιαγίζ και την Χαζάν. Η Φαζιλέτ ξεγλιστράει, αλλά ανησυχεί όσο και ο Χαζίμ για την πιθανότητα αυτού του έpωτα. Η Ετζέ προσπαθεί να παρηγορήσει την Χαζάν, αλλά η Χαζάν είναι σε μεγάλη σύγχυση. Ταραγμένος όμως είναι και ο Γιαγίζ. Βρίσκει όμως την ψυχραιμία να ρωτήσει την Νηλ αν φιλήθηκε  με τον Σινάν. Τελικά ρωτάει ευθέως τον Σινάν. Που θα οδηγήσει αυτή η αντιπαράθεση; Η Φαράχ προσπαθεί να συνεφέρει τον Γιαγίζ λέγοντάς του ότι αυτό το εpωτικό τρίγωνο θα τους οδηγήσει σε μεγάλα μπλεξίματα.

Η Φαζιλέτ πάλι στέλνει την Ετζέ να συνεφέρει την Χαζάν, αλλιώς το ζήτημα θα φτάσει μέχρι τον Χαζίμ. Εκείνος πάλι επιχειρεί να μάθει από την Κεριμέ για τον Γιαγίζ και την Χαζάν. Ο Γκιοκχάν πληγωμένος από τις εξελίξεις για το διαζύγιο μεθάει. Στην επιστροφή του στο σπίτι κινδυνεύει και τον σώζει ο Γιασίν. Η Χαζάν ομολογεί τον απαγορευμένο έpωτά της στην Ετζέ, αλλά η Ετζέ της λέει κάτι που την ταρακουνάει και άλλο. Ο Σινάν νιώθει άσχημα για τον καβγά του με τον Γιαγίζ και επιχειρεί να συμφιλιωθούν. Όλα όμως είναι πιο δύσκολα για τον Γιαγίζ τώρα πια. Αλλά και για τον Σινάν, τον Χαζίμ και την Χαζάν, εξαιτίας αυτού του απαγορευμένου έpωτα. Εν τω μεταξύ η Γιασεμίν έχει βάλει σκοπό να εκμεταλλευτεί το στυλό κάμερα εκβιάζοντας τον Χαζίμ και πηγαίνει στην έπαυλη. Τι θα συμβεί εκεί;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 89: Ο Χαζίμ πιέζει την Ετζέ να του πει για την Χαζάν και τον Γιαγίζ. Η Ετζέ προστατεύει την Χαζάν, αλλά και ο Χαζίμ είναι αρκετά έξυπνος για να το καταλάβει. Η επόμενη που ζητά εξηγήσεις από την κοπέλα για τον έpωτα του Γιαγίζ και της Χαζάν είναι η Φαζιλέτ. Η Ετζέ της λέει ότι αγαπιούνται σιωπηρά ότι ο χαλασμός γίνεται στις καρδιές τους και ότι ποτέ δε θα δώσουν αφορμή για κάτι άλλο. Άλλωστε, κάτι ξέρει εκείνη από σιωπηλή αγάπη. Ο Γκιοκχάν ευχαριστεί τον Γιασίν που τον προστάτευσε ενώ είχε μεθύσει το προηγούμενο βράδυ. Ο Γιασίν πάλι προβληματίζεται κρυφακούοντας την Σελίν και την Σεβντά να τσακώνονται και αναρωτιέται τι του κρύβει η Σελίν.

Η Φαζιλέτ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέει στον Χαζίμ ότι η Χαζάν και ο Σινάν θα παντρευτούν. Μάλιστα, εκείνη κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να γίνει αυτός ο γάμος μία ώρα αρχύτερα. Θα τα καταφέρει; Την ίδια ώτα, η ένταση ανάμεσα στον Γιαζίζ και την Χαζάν βρίσκεται συνέχεια στο μάξιμουμ. Η κοπέλα δυσκολεύεται πλέον να τη διαχειριστεί... Η Νηλ αποκαλύπτει στον Σινάν ότι η κρυφή κάμερα που είχε βάλει στο γραφείο έπεσε στα χέρια της Γιασεμίν και αυτός αντιλαμβάνεται τι όπλο έχει δώσει στη νύφη του. Ενημερώνει τον πατέρα του και εκείνος καλεί την Γιασεμίν, η οποία τον περιμένει για διαπραγματεύσεις.

Μια απίστευτη παρεξήγηση γίνεται ανάμεσα στην Σεβντά και τον Γκιοχκάν σχετικά με την Ομρούμ και εκείνος καταλήγει να πάρει την Ομρούμ και να φύγει. Που την πηγαίνει; Ο Γιασίν επιστρέφει στην έπαυλη προβληματισμένος και ακούει την Σελίν με την Σουκριγιέ να μιλούν έντονα και την μητέρα του να ξεσκεπάζει όλα τα ψέματα της Σελίν. Καταλαβαίνει την πλεκτάνη που του έστησαν και το άδικο φέρσιμό του στην Ετζέ. Τι θα γίνει τώρα; Ο Γκιοχκάν ανακαλύπτει το μυστικό της Γιασεμίν και νιώθει τη γη να χάνεται...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 90: Ο Σινάν και η Χαζάν αποφασίζουν επιτέλους να μιλήσουν και στο τέλος της κουβέντας καταλήγουν σε συμφωνία. Μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μιλούν για το ίδιο θέμα! Η Φαζιλέτ πιέζει τα πράγματα για να παντρευτεί ο Σινάν την Χαζάν, είναι όμως η μόνη από όλους τους ενδιαφερόμενους, που το θέλει τόσο πολύ! Η Σελίν είναι σε κακή ψυχική κατάσταση, αλλά προειδοποιεί τον Χαζίμ ότι αν χωρίσει εκείνη, τότε και ο δικός του γάμος θα τελειώσει. Η Ετζέ από την άλλη, πονάει για τα συμβάντα με τον Γιασίν, αλλά έχει και στο μυαλό της την αδελφή της. Χωρίς περιστροφές λέει στον Γιαγίζ ότι δεν πιστεύει ότι είναι με την Φαράχ και ζητάει να του μιλήσει για την Χαζάν.

O Γιαγίζ, όμως, ξεφεύγει χάρη στον Χαζίμ που εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή για να του μιλήσει ιδιαιτέρως. Τι θα του πει; O Γκιοκχάν δεν τρέφει παρά απέχθεια για την Φαζιλέτ έχοντας καταλάβει το παιχνίδι που του έπαιξε με την Ομρούμ. Το κopιτσάκι τώρα είναι με τη μητέρα του. Ο Χαζίμ λέει ξεκάθαρα στην Ετζέ ότι γνωρίζει για τον έpωτα του Γιαγίζ και ελπίζει να μην είναι καταστροφικός. Η ηθική πάνω από την καρδιά για τον Χαζίμ! Ακόμη κανονίζει να πάρει διαζύγιο ο Γιασίν, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι έχασε την Ετζέ εξαιτίας των λαθών που ο ίδιος έκανε. Από την άλλη, Ετζέ και η Φαζιλέτ συγκρούονται επειδή η μια θέλει να προστατεύσει την καρδιά της Χαζάν και η άλλη την τιμή της.

Η Φαράχ ξεμπροστιάζει την Χαζάν που αναγκάζεται να ομολογήσει τα αισθήματά της για τον Γιαγίζ και δεσμεύεται να μείνει μακριά του. Είναι αυτό το μόνο που κάνει η Φαράχ; Ο Γιαγίζ τις βλέπει να τσακώνονται. Θα του πει η Φαράχ την αλήθεια για τον τσακωμό; Η Φαζιλέτ εξακολουθεί να πιέζει τον Σινάν ασφυκτικά. Εκείνος πάλι θέλει να πάρει την γνώμη του Χαζίμ. Ο Γκιοκχάν παρακαλεί την Σεβντά να μην φύγει από την έπαυλη, ενώ η συμβίωση της Γιασεμίν με την κόρη της είναι δύσκολη. Ποια απρόσμενη βοήθεια παίρνει η Γιασεμίν από την Φαζιλέτ;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Fazilet" πατήστε ΕΔΩ