Breaking News

Φουρέιρα: «Μακάρι να πάει η Τάμτα στην Eurovision - Το La Banda δεν κόπηκε... μεταφέρθηκε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Φουρέιρα ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Τάμτα να εκπροσωπεί την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ.

«Μακάρι να εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο. Αν την έβλεπα θα της έλεγα να το κάνει με "τρέλα" γιατί είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Είναι μια πολύ έμπειρη καλλιτέχνις, είναι φοβερή η φωνή της, εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ! Να το σκεφτεί και με την Ελλάδα και με την Κύπρο» απάντησε η τραγουδίστρια μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου".

Τον περασμένο μήνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδη είχε αποκαλύψει ότι ματαιώνεται η απόφαση να βγει στον αέρα το μουσικό talent show "La Banda" του Open, το οποίο μάλιστα είχε ανακοινώσει και τα μέλη της κριτικής επιτροπής (Θοδωρής Μαραντίνης, Μιχάλης Κουινέλης, Ελένη Φουρέιρα). 

Η Ελένη Φουρέιρα είπε στον Γρηγόρη Μπάκα: «Το La Banda είναι ένα πολύ διαφορετικό project, που απαιτεί ένα συγκεκριμένο είδος. Δηλαδή είναι pop, θέλει μόνο άντρες και συγκεκριμένες ηλικίες. Οπότε σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, όπως είναι η Ελλάδα, πόσα αγόρια από 14 έως 24 τραγουδάνε pop; Οι συμμετοχές δεν μπορεί να είναι ίδιες, όπως είναι με ένα άλλο talent show, που είναι ανοιχτό σε όλα τα είδη. Τώρα νομίζω ότι δεν έχει "κοπεί" κάτι... δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει μεταφερθεί. Δεν το βρίσκω και κακό αυτό. Είναι καλύτερα κάποια πράγματα να γίνονται τη σωστή στιγμή».