Breaking News

GNTM - Άννα Τσακουρίδου: «Είχε ένα υφάκι... μας κοιτούσε σαν κατώτερες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Τσακουρίδου είχε επιστρέψει στο GNTM τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και αποχώρησε χθες για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μόδας του Star.

Σήμερα το νεαρό μοντέλο φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου ήταν αποκαλυπτική και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η Ειρήνη Ερμίδου γενικά ό,τι έλεγε, τα έλεγε κατευθείαν μπροστά μας, δεν είχε θέμα, για εμένα αυτό ήταν πολύ ειλικρινές. Το περίμενα ότι δεν ήθελε να ξαναμπώ γιατί θεωρούσε ότι δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, όπως μου είχε πει...

Τα κopiτσια μου είπανε ότι η Εβελίνα (Σκίτσκο) και η Ερμίδου δεν με θέλανε. Το περίμενα γενικά και από τα προηγούμενα που είχανε γίνει στο σπίτι πριν βγω.

Με την Εβελίνα δεν είχε γίνει κάτι τρελό απλά... οτιδήποτε και να γινόταν στο σπίτι μπορεί να μας μίλαγε άσχημα. Μπορεί για παράδειγμα να αφήναμε ένα πιάτο και να μας φώναζε, "πάτε καλά γιατί τα παρατάτε εκεί πέρα;". Δεν φαίνεται, αλλά όντως συνέβαινε μέσα στο σπίτι και με την Ξανθούλα που είχε γίνει ένας καυγάς και έγινε μεγάλη φασαρία, δεν το περιμέναμε να γίνει τέτοιος χαμός, αλλά όλα αυτά έγιναν πίσω από την κάμερα, δεν έγιναν ποτέ μπροστά. Είχε ένα υφάκι, μας κοιτούσε τύπου είστε κατώτερες, γελάω τώρα εγώ, κάπως έτσι...»