Breaking News

GNTM - Ξανθούλα: «Ήθελα να φύγω» - Η ερώτηση «φωτιά» στη Μικαέλα για τη Μέγκι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξανθή Τζερεφού και Μικαέλα Φωτιάδη φιλοξενήθηκαν στην καθιερωμένη στήλη της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου", όπου απάντησαν σε ερωτήσεις, αλλά και "πικρόχολα" σχόλια, των χρηστών του Twitter.

Η Μικαέλα αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ενώ η Ξανθούλα έφυγε από το σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star τη Δευτέρα, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει στις παίκτριες:

«Λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας η Ξανθούλα μπήκε στο νοσοκομείο και τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά από ό,τι περιμέναμε. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα είναι πλέον μαζί σας στο σπίτι του Next Top Model».

Ωστόσο φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο ιατρικοί οι λόγοι της αποχώρησης της, όπως άφησε να εννοηθεί η ίδια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

«Δεν ήμουν, δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ κατίνα και σεβάστηκα τους ανθρώπους τους δικούς μου που με βλέπουν έξω. Ήθελα να φύγω!».

Όσο για τη Μικαέλα, που δείχνει εμφανώς πιο ήρεμη από τη στιγμή που αποχώρησε, στην ερώτηση «Η Μέγκι ήθελε να σας κάνει να αποσχιστείτε από την υπόλοιπη ομάδα;» απάντησε:

«Εγώ προσωπικά προσπάθησα κάποιες φορές να πλησιάσω κάποιες κοπέλες, αλλά νομίζω ότι ήταν πια αργά γιατί πήρα λάθος αποφάσεις εξ αρχής».

Δείτε τις απαντήσεις τους μπροστά στην κάμερα του Star.