Breaking News

Η Χ. Διαβάτη δεν γνωρίζει τη Γερονικολού: «Είναι πάνω από 10.000 ηθοποιοί, μπορώ να τους ξέρω όλους;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χρυσούλα Διαβάτη συμμετέχει στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», τη διασκευή της ταινίας του 1969 με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Τους ρόλους τους στην παράσταση έχουν η Μαρία Κορινθίου και ο Παναγιώτης Πετράκης.

Από την άλλη, στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» - διασκευή της ταινίας του 1963 - πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας, ενσαρκώνοντας τους ρόλους της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. 

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξάφνιασε με τις δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Alpha "Καλύτερα δε γίνεται". Συγκεκριμένα η ηθοποιός απάντησε, όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Γερονικολού:

«Δεν την ξέρω την κοπέλα. Μοιάζει στην Αλίκη; Αφού δεν την ξέρω τι να κάνω; Δεν μπορώ να τους ξέρω όλους. Τώρα με τις  σχολές έχουν γίνει πάρα πολλοί ηθοποιοί. Είναι πάνω από 10 χιλιάδες ηθοποιοί, μπορώ να τους ξέρω όλους;».

Όταν ο Κώστας Τσουρός της επισήμανε ότι η Γερονικολού παίζει στην παράσταση μελαχρινή, χωρίς να βάψει τα μαλλιά της, είπε:

«Μπράβο της που κράτησε τα μαλλιά της. Η Μαρία Κορινθίου τα έβαψε γιατί της είπαν από την παραγωγή να το κάνει. Είμαστε ηθοποιοί και υπακούμε στις εντολές».