Breaking News

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι... παντρεμένη από το 2015 (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η πιο πολυσυζητημένη celebrity τη φετινή χρονιά. Μάλιστα η κριτής του GNTM βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα ονόματα που έψαξαν οι Έλληνες στην αναζήτηση της Google το 2018...

Σήμερα το Happy Day αποκάλυψε κάτι άγνωστο για την προσωπική της ζωή, το οποίο η ίδια δεν ήθελε να γνωστοποιήσει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη από το 2015, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έpωτα. Γνώρισε τον Γιάννη της το 2010. Ένα όμορφο αγόρι, πολύ κοντά στην ηλικία με εκείνη, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Την εpωτεύτηκε πάρα πολύ, αλλά εκείνη ζούσε στο εξωτερικό. Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή. Τα πρώτα χρόνια ταξίδευε ο ένας στον άλλον και εκείνη ανησυχούσε πολύ. 

Τελικά αυτός ο μεγάλος έpωτας επισφραγίστηκε το 2015 από έναν γάμο στο Λος Άντζελες. Οι διάσημοι κουμπάροι ήταν η τότε συγκάτοικος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ενώ ήταν ένας μεγάλος έpωτας, που δεν τον έκρυβαν, στον γάμο ήταν πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, έγινε σχεδόν κρυφά. Το ζευγάρι έκανε και επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα στα Madwalk της περασμένης σεζόν.

Και ξαφνικά από τον Μάρτιο σιωπή... Δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, παραμένουν παντρεμένοι, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από το Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ τους επικοινωνία».