Breaking News

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για όλα: «Με όποιον άντρα καθίσω μαζί θα μου το χρεώσουν» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Ιωάννα Μπέλλα υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "The 2Night Show". H Σταρ Ελλάς 2018 βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, από όπου αποχώρησε κλαίγοντας, μετά τη σκληρή κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Επίσης, πολλά είχαν γραφτεί και ειπωθεί για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Δημήτρη Μηλιώνη, τις οποίες διέψευσε κατηγορηματικά η σύντροφος του επιχειρηματία Δήμητρα Αλεξανδράκη...

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για όλους και για όλα, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για τη Μπανγκόκ και το διαγωνισμό ομορφιάς «Μiss Universe». Έδωσε απαντήσεις για τα κακεντρεχή σχόλια περί πλαστικών επεμβάσεων και αναφέρθηκε ανοιχτά για το αν είναι σε σχέση αυτή τη περίοδο. 

«Δεν έκανα τίποτα με τον άνθρωπο (Δημήτρη Μηλιώνη), είμαστε φίλοι. Όταν είσαι σε μια κοινή παρέα με αγόρια και κopiτσια, σίγουρα κάτι θα παρεξηγήσουν. Και ειδικά μετά τα καλλιστεία, έψαχναν να βρουν ποιος είναι. Με όποιον άντρα καθίσω μαζί, θα μου το χρεώσουν» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε τη συνέντευξη.