Breaking News

Ιωάννα Μπέλλα: «Ήμουν ράκος και έκλαιγα συνεχώς.... Δεν έβαλαν ολόκληρη τη συνέντευξη, την έκοψαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επικοινωνία με την εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" είχε η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, όπου σε λίγες ώρες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό του διαγωνισμού Μις Υφήλιος.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν, μετά τη γνωστή δήλωσή της στο "The 2Night Show". Συγκεκριμένα είπε:

«Τις τελευταίες ημέρες είμαι καλύτερα. Στην αρχή - που είχε γίνει ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου - δεν ήμουν καλά. Ήμουν πραγματικά ράκος... Δεν είχα δώσει το 100% εδώ πέρα που βρίσκομαι. 

Αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, ήμουν στεναχωρημένη και έκλαιγα συνεχώς. Με κατάλαβαν και οι υπεύθυνοι και με ρώτησαν τι συμβαίνει.

Έβλεπα που με σχολίαζαν και δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν έβαλαν ολόκληρη τη συνέντευξη, την έκοψαν... Γιατί; Κρίμα δεν είναι;».

«Τώρα είμαι λίγο καλύτερα και αυτή τη στιγμή το ζω και είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μπέλλα.