Breaking News

«Καρφιά» από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Μπέλλα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε χθες το βράδυ στο «The 2Night Show» τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Nomads, αλλά και για όλα όσα την έχουν στενοχωρήσει μετά την επιστροφή της από τη Μαδαγασκάρη.

Πρόσφατα είχε μιλήσει για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα. «Θωρώ ότι όλο αυτό ήταν μία μία πολύ καλοστημένη πλεκτάνη για το βωμό της δημοσιότητας» είχε πει, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά...

Χθες δήλωσε: «Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Το βίντεο ήταν πραγματικά μία καλοστημένη πλεκτάνη. Επίσης, πίεσα μία άλλη κοπέλα κι έμαθα κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα και για δικά του προσωπικά θέματα... δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα... Μιλάω για όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν οι ίδιοι, που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Προσωπικά έχω κουραστεί, δεν θέλω να το ξανασυζητήσω».

«Έχει να κάνει και με την Ιωάννα αυτό που λες ή με αυτούς που το ξεκίνησαν;» ρώτησε ο Αρναούτογλου.

«Έχει να κάνει με όλους!» απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Τη βγάζουμε έξω την Ιωάννα;» επέμεινε ο Αρναούτογλου, με την ίδια να τονίζει: «Δεν θέλω να το ξανασυζητήσω. Δεν θέλω να αναφερθώ ξανά ούτε στην Ιωάννα, ούτε σε κανέναν... Να είναι καλά το κopiτσι, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους την Ιωάννα. Η Ιωάννα δεν έκανε, όμως, το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα... Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη (για το συγκεκριμένο θέμα από το 12:40 και μετά).