Breaking News

Κατερίνα Βρανά: «Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Μετά το κώμα τυφλώθηκα...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To 2017 η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στα πλαίσια της περιοδείας της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις "έδειξαν" σκωληκοειδίτιδα, ωστόσο πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, καθώς η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα. Περισσότερα ΕΔΩ...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso», η Κατερίνα Βρανά εμφανίστηκε on stage, καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, σε εκδήλωση προς τιμήν της, η οποία οργανώθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η stand-up comedian μίλησε στη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου για την μεγάλη περιπέτεια της ζωής της. H Κατερίνα έκανε λόγο για στιγμές που έκρυβαν πόνο, αλλά έντεχνα τον έκρυψε πίσω από το χιούμορ της. Συγκεκριμένα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο, βαρύ, κρυολόγημα! Ήταν τόσο βαρύ, σαν μάτι... Σαν εμπειρία, ελπίζω να ήταν η μοναδική. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Οι γονείς μου τα είχαν παίξει.

Αυτό που λέω και είναι λίγο... χοντρό, και φρικάρουν όλοι είναι πως, έτσι και μου βγει μετά από όλα αυτά και καρκίνος, θα τα... πάρω! Θα γίνω έξαλλη.

Εγώ το μεγαλύτερο κομμάτι το έχασα. Hμουν αναίσθητη, κοιμόμουν. Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Κι όσο ήμουν σε τεχνητό κώμα - με έβαλαν για να με σώσουν - εγώ έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη. Και να τονίσω πως εγώ δεν κάνω γιόγκα!

Και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνήσω, να μιλήσω, να συνεννοηθώ και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα, γιατί είχε φέρει τους φερετζέδες η Μαριωρή. Δεν έβλεπα τότε καλά...».

Πηγή: Espresso