Breaking News

Ξέσπασε η Χρυσούλα Διαβάτη για την κριτική στον Μάρκο Σεφερλή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Χρυσούλα Διαβάτη όταν ρωτήθηκε για τη σκληρή κριτική από την Έλενα Ακρίτα στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο Θέατρο Παλλάς.

Η ηθοποιός είπε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»:

«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλυνν, παλαιότερα άλλοι... Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ και καταλαβαίνουν.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για κανέναν. Να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και να λέει "Εγώ τι έχω κάνει; Ποιος είμαι;"

Και τι είναι το Παλλάς δηλαδή για να καταλάβω; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς! Εδώ έχει γίνει χάλι μαύρο το Εθνικό Θέατρο... 

Εγώ είμαι καλλιτέχνης και ηθοποιός τόσα χρόνια και έχω δικαίωμα νομίζω να μιλάω... Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης. Είναι σαν τους παλιούς. Μιλάει με το κοινό... Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;».

Επίσης, τόνισε: «Όπως με έχει ενοχλήσει που βγήκαν αυτές οι σταρ (του Χόλιγουντ) - που ξέρω πώς έγιναν σταρ, γιατί δεν μπορεί να μην έχεις πάει με τον μεγαλοπαραγωγό, είναι γνωστές ιστορίες - και θυμήθηκαν μετά από 50 χρόνια, στα γεράματά τους, ότι είχαν σeξoυαλική παpεvόχληση. Αλλά ήθελαν να κάνουν την καριέρα πρώτα και μετά να το πουν...».