Breaking News

Nomads - Επεισόδιο 37: Ο νικητής της ατομικής ασυλίας και οι 2 πρώτοι μονομάχοι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ένωση των ομάδων, στο επεισόδιο της Πέμπτης διεξήχθη το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας, από το οποίο προέκυψαν οι δύο πρώτοι μονομάχοι της Κυριακής.

Οι 10 παίκτες της ένωσης είναι οι: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης Γιάννης Σπαλιάρας, Ντάρια Τουρόβνικ (από τους Εισβολείς), Μαριάννα Καμαρωτάκη, Γρηγόρης Μόργκαν, Mike, Δήμος Χαριστέας, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος (από τους Επίλεκτους).

Την ατομική ασυλία πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που κατάφερε να κερδίσει 3 φορές. Στο τελευταίο παιχνίδι προσπάθησε να ισοφαρίσει τις νίκες ο Γρηγόρης Μόργκαν, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς έχασε από τη Ντάρια.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που πήρε την ασυλία, υπέδειξε ως πρώτο μονομάχο τον Γρηγόρη Μόργκαν. Όπως εξήγησε ο Μισθοφόρος, τον υπέδειξε κατόπιν συζήτησης με την ομάδα του, καθώς τον θεωρούν τον πιο δυνατό παίκτη από τους Επίλεκτους.

Ακολούθησε η ψηφοφορία όλων των παικτών, από την οποία αναδείχθηκε δεύτερος μονομάχος ο Στέλιος Χανταμπάκης, που πήρε ψήφους από όλους τους Επίλεκτους. Όπως είπαν τον ψήφισαν για τον ίδιο λόγο, δηλαδή τον θεωρούν μετά τον Μισθοφόρο (που δεν μπορούσε να ψηφιστεί λόγω ασυλίας) τον πιο δυνατό παίκτη των Εισβολέων.

Η ίδια διαδικασία θα τηρηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Ο νικητής της ασυλίας θα υποδεικνύει τον πρώτο μονομάχο και ο δεύτερος θα προκύπτει μετά από ψηφοφορία των παικτών. Την Κυριακή θα υπάρχουν 6 συνολικά μονομάχοι, που θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν την ψηφοφορία του κοινού. Οι τρεις θα σωθούν και οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν στην κρίση του κοινού. Δύο από αυτούς θα αποχωρήσουν.

Δείτε το 37ο επεισόδιο.