Breaking News

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Project Runway (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Κορινθίου πήρε τη θέση του guest κριτή το βράδυ της Παρασκευής στο Project Runway, φέροντας αέρα ελληνικού κινηματογράφου στο ριάλιτι μόδας του Open.

Οι διαγωνιζόμενοι «συνεργάστηκαν» με... μια μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς στον καθένα τους ανατέθηκε μια πολύ γνωστή ελληνική ταινία. Εμπνευσμένοι από τον χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας, από μια σκηνή, ένα τραγούδι, μια ατάκα, έπρεπε να φτιάξουν ένα κοστούμι για το ριμέικ της ταινίας που θα γίνει σε... 30 χρόνια.

Εάν αυτή η αποστολή είχε έναν τίτλο, θα ήταν παλιός ελληνικός κινηματογράφος στο μέλλον. Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρένα Βλαχοπούλου και Μαίρη Αρώνη είναι μερικές από τις πρωταγωνίστριες για τις οποίες έραψαν οι σχεδιαστές.

Στο τέλος στάθηκαν απέναντι από τους κριτές η Ιουλία, ο Τρύφωνας και ο Γιώργος. Οι κριτές μαζί με τη Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν την αποχώρηση του Τρύφωνα.

«Ο Τρύφωνας αφήνει για πάντα το Project Runway, αλλά όχι το όνειρο του!!» αναφέρει η σχετική ανάρτηση της παραγωγής στο Instagram.


Δείτε το βίντεο.