Breaking News

Της Ελλάδος τα παιδιά: «Μπορεί να γίνει μία επιστράτευση ή να κάνω εγώ τον Κάκαλο ή... τον Χλαπάτσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε δηλώσει στη στήλη του στο Πρωινό: «Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της αγαπημένης σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά", συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ της σειράς με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Θα συμμετέχει και ο Γιάννης Καπετάνιος και όλα τα παιδιά. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά».

Στη σειρά πρωταγωνιστούσε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία και μάλιστα ήταν και το πρώτο έργο που σκηνοθέτησε. Μαζί του και οι: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.

Σε δηλώσεις του στο Happy Day o Γιάννης Σαββιδάκης τόνισε: «Κοίτα, μπορώ να σου πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Έχουμε μιλήσει με κάποιους συμπρωταγωνιστές μας, με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου και τον Νίκο Αλεξίου. Βέβαια, κάποιες συνθήκες πρέπει να τηρηθούν, να είναι ίδιοι οι ηθοποιοί...».

Όταν ρωτήθηκε πώς θα δικαιολογηθεί το γεγονός ότι οι ηθοποιοί που υποδύονταν τους σμηνίτες έχουν μεγαλώσει, απάντησε: «Στην τέχνη όλα δικαιολογούνται. Μπορεί να γίνει μία επιστράτευση ή να κάνω εγώ τον Κάκαλο ή τον Χλαπάτσα!».