Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 314 - 315 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 314+315: Η Μεράλ πηγαίνει να δει την Σονγκιούλ και της λέει ότι δε θα έπρεπε ποτέ να της έχει περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στην Καντέρ. Τα κopiτσια, ενωμένα και αγαπημένα πια, θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν την Καντέρ, αγνοώντας εάν εκείνη είναι ακόμα ζωντανή ή νεκρή.

Παράλληλα με την κοινή τους αγωνία για την εξαφάνιση της Καντέρ, τα κopiτσια έχουν να λύσουν και τα προσωπικά τους προβλήματα. Από τη μια η Τζεμρέ παλεύει να ανεβάσει το ηθικό του εξαντλημένου Σερκάν και από την άλλη τη Σονγκιούλ που, προσπαθώντας να σώσει το γάμο της, ανακοινώνει στη μαινάδα Ζεχρά ότι το ζευγάρι θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Η Καντέρ βρίσκεται ακόμα τραυματισμένη και κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού των Λοκουμτζουζαντέ στο Σίλε, εκεί όπου θα πάει η Χαρικά για να παραθέσει ένα πάρτι για τους φίλους της. Η αποκάλυψη της αλήθειας είναι κοντά, αλλά αυτό δεν είναι μέσα στα σχέδια του Εζντέρ. Το τηλεφώνημα της Χαρικά και το μήνυμά της ότι η Καντέρ είναι ζωντανή αναστατώνει τα κopiτσια. Η Μεράλ μάταια προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει περισσότερα. Ο Εζντέρ ενημερώνει τη Ματζιντέ για το ατύχημα της κόρης της.

Η Χαρικά, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καταφέρνει ξανά να ψελλίσει μέσα στο νοσοκομείο ότι η Καντέρ είναι ζωντανή. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό ώστε το δικαστήριο να κρίνει αθώα τη Μεράλ. Όταν ο Εζντέρ μαθαίνει ότι είναι θέμα ωρών να ανακαλύψουν το μέρος όπου βρίσκεται η Καντέρ, πανικοβάλλεται. Καταστρώνει ένα νέο σατανικό σχέδιο και στρέφει τις υποψίες των κopιτσιών εναντίον της Ματζιντέ, ενώ παράλληλα αποκτά την εμπιστοσύνη της Μεράλ...

Δείτε αποσπάσματα των επεισοδίων στα βίντεο ή στα παρακάτω links.

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |













Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ