Breaking News

«Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβρη έκανα 4 επεμβάσεις...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο γνωστός τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις μέσα σε τρεις μήνες.

«Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβρη, έκανα τέσσερις επεμβάσεις. Η πρώτη μάλιστα επέμβαση που έκανα ήταν αρκετά σοβαρή. Αφαίρεσα έναν όγκο που υπήρχε κάτω από το αυτί και είχε φτάσει σε μέγεθος καρυδιού. Ευτυχώς ήταν καλοήθης όγκος. Πριν ξεκινήσει η εγχείρηση, είχα παρακαλέσει τον χειρουργό να τραβήξει φωτογραφίες από την επέμβαση. Μόλις συνήλθα και είδα τι μου έβγαλαν και από πού, ανατρίχιασα. Η επέμβαση διήρκησε δυόμιση ώρες» είπε ο Σταμάτης Γονίδης στο περιοδικό People.

Λίγες μέρες μετά ήρθε αντιμέτωπος με ένα καινούργιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε την ώρα που οδηγούσε στην εθνική οδό με προορισμό την επαρχία για μια προγραμματισμένη εμφάνιση. Ο Σταμάτης Γονίδης αποκάλυψε:

«Στο δρόμο με έπιασαν κολικοί στο νεφρό. Ο πόνος ήταν αφόρητος, με αποτέλεσμα να σταματήσω στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπήρχε μια πέτρα και μου έδωσαν παυσίπονα. Το ίδιο βράδυ τραγουδούσα με πόνους, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Την επόμενη μέρα που πήγα στην Αθήνα έκανα υπέρηχο, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την πέτρα. Συνέχισα κανονικά τις εμφανίσεις μου επαρχία και στην Κοζάνη με ξανάπιασε πόνος. 

Πήγα στο νοσοκομείο με αίμα στα ούρα. Μου έκαναν αξονική και είδαν πως η πέτρα που κόντευε τα δυο εκατοστά, είχε φτάσει στον ουρητήρα, για αυτό και δεν μπορούσαν να την δουν οι προηγούμενοι γιατροί. Μου τόνισαν πως έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. 

Μόλις γύρισα στην Αθήνα, πήγα στο νοσοκομείο Metropolitan και χειρουργήθηκα στις 11 το βράδυ. Τελικά δεν κατάφεραν να σπάσουν τη πέτρα και μου έβαλαν ένα ειδικό σωληνάκι με το οποίο έπρεπε να μείνω για δώδεκα μέρες.  Επαναλάβαμε το χειρουργείου, έσπασαν την πέτρα και κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρήκαν ακόμα μια πέτρα στο νεφρό. Μου τοποθετήθηκε εκ νέου σωληνάκι, το οποίο αφαιρέθηκε και πάλι με μια μικροεπέμβαση, ύστερα από δέκα μέρες».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβρη έκανε τέσσερις επεμβάσεις, εκ των οποίων η μια ήταν η αφαίρεση ενός όγκου κάτω από το αυτί. Ο @gonidis_official περιγράφει για πρώτη φορά στον @vimarinos τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και το road trip που θέλει να κάνει, με επιβάτες εκείνον, τη γυναίκα του και μια κάμερα. Στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το @ethnosnewspaper. #interview #stamatisgonidis #singer #magazine #peoplegreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Greece (@peoplegreece) στις