Breaking News

Δικηγόρος Σίσσυς Ζουρνατζή: «Κατέστη θύμα κακοπoiησης και δεν πρόκειται να ανακαλέσει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Σίσσυ Ζουρνατζή ανακοίνωσε στο Instagram ότι χώρισε. Μάλιστα κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της για κακοπoiηση...

Η ίδια είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο στο συμβούλιο, κατά την αποχώρησή της από το Nomads: «Σάββα μπορώ να έχω ένα λεπτό; Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στο αγόρι μου! Του ζητάω να παντρευτούμε. Πιστεύω θα απαντήσει "Ναι"».

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Ζουρνατζή μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η κυρία Ζουρνατζή εμμένει στην αρχική της δήλωση ότι κατέστη θύμα κακοπoiησης. Είναι κάτι το οποίο η ίδια δεν αμφισβητεί, ούτε πρόκειται να ανακαλέσει σε καμία περίπτωση. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι μέσω instagram και μέσων κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα η αλήθεια και η πραγματικότητα, έτσι όπως αποτυπώνεται και φαίνεται, είναι εντελώς διαφορετική. Δηλαδή όταν οι ίδιοι εκτίθενται πανελλαδικά προφανώς θα είναι χαρούμενοι, αλλά το τι γίνεται πίσω από την κάμερα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. 

Έχει υποστεί βiα. Αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί και από δημόσια έγγραφα, από νοσοκομεία. Δεν μιλάμε για μώλωπες ή για αμυχές, μιλάμε για κακώσεις σοβαρές σε οστά και σπονδύλους.

Δεν έχει γίνει ακόμη μήνυση. Η ίδια προς το παρόν αρκείται μέσω μιας δημόσιας συγγνώμης του συντρόφου της. Εφόσον οι ίδιοι συγκατοικούσαν - άσχετα από το γεγονός ότι δεν ήταν παντρεμένοι - εφαρμόζονται διατάξεις ενδοοικογενειακής βiας, δηλαδή ένα αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα».



Την Πέμπτη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της. Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.