Breaking News

Ελένη Ράντου: «Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης λειτούργησα πολύ ενοχικά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη Ελένη Ράντου φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατό του Πρωινού, όπου μίλησε για τη ζωή της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τα επαγγελματικά της, ανάμεσά τους και η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Τζάσμιν", που ανεβαίνει στο θέατρο Διάνα, σε  σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Πρόκειται για θεατρική εκδοχή του οσκαρικού αριστουργήματος του Γούντι Άλεν "Blue Jasmin". Τη θεατρική απόδοση  έχει κάνει η ίδια, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου.

Στην παράσταση συμμετέχει και Καλλιρρόη Μυριαγκού, που έγινε γνωστή από το ρόλο της ως "Ματίνα Μανταρινάκη" στο "Κωνσταντίνου και Ελένης". Οι δύο γυναίκες δεν είχαν συνεργαστεί ξανά μετά το τέλος της σειράς. Η Ελένη Ράντου είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Από αυτό το σίριαλ, λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ποτέ δεν συνεργάστηκα ξανά με κανέναν, γιατί ένιωθα ότι θα γίνει χρήση της επιτυχίας της σειράς. Το έβλεπα ενοχικά.

Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, ξαναβρισκόμαστε μαζί, είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα. Δεν κάναμε παρέα, άλλα συναντιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ ωραίο που μας βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας και οι δύο ωριμάσει και έχοντας δουλέψει πολύ σε κάτι τόσο... σχεδόν ντοκιμαντέρ. Δεν έχει τη φάρσα του Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι σκληρό πράγμα αυτό που συμβαίνει.

Είναι ωραίο που είμαστε σε άλλη πίστα και σε άλλη χρονική στιγμή, αλλά έχουμε την ίδια επικοινωνία. Είμαστε επάνω στη σκηνή και καταλαβαίνει η μία την άλλη από χιλιόμετρα. Είναι ωραίο.

Ήταν δική μου σκέψη και νιώθω ότι σε όλα τα παιδιά από εκεί πέρα τους χρωστάω ότι η μεγάλη επιτυχία δεν μου επέτρεψε θεατρικά να συνεργαστώ ξανά μαζί τους, Θες από κόμπλεξ ότι ο κόσμος θα έλεγε ως εκμεταλλεύομαι την επιτυχία... Λειτούργησα πολύ ενοχικά...».

Δείτε τη συνέντευξή της στο Πρωινό.