Breaking News

Ελεύθερη Σχέση: Επεισόδια 24 - 25

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 24: Ο Νίκος (Παύλος Χαϊκάλης) μαθαίνει την αλήθεια για την Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) με απρόσμενες συνέπειες, την ίδια ώρα που Μάνος - Κλαίρη αποφασίζουν αν θα αφήσουν πίσω τους την Ελεύθερη Σχέση για να ξαναείναι μαζί κανονικά. Η Κλαίρη αναθέτει στον Μάνο να πληρώσει μια οφειλή της από το ταμείο του μπαρ και ο Μάνος θα πρέπει να βρει τρόπο να της πει ότι το ταμείον είναι μείον.

Το σοκ του Τζώννη (Ζήσης Ρούμπος) είναι τεράστιο όταν συνειδητοποιεί με ποια κοιμήθηκε στο πάρτυ γενεθλίων του Μάνου κι ίσως αυτό του το παραστράτημα να του κοστίσει την αδελφική του φιλία με τον Μάνο. Η Κλαίρη συνεχίζει να χάνει ασθενείς εξαιτίας του σκάνδαλου με τον Αλέξη, ενώ ο Μάνος της κάνει μια μεγάλη έκπληξη.

Με ποια έκανε έpωτα ο Τζώννης στο πάρτυ γενεθλίων του Μάνου και θα καταφέρει να κρύψει την αλήθεια απ’ τον κολλητό του; Θα επιζήσει ο Νίκος από την σκληρή αλήθεια για την μυστική ζωή της Γαβριέλας; Θα καταφέρει η Κλαίρη να κρατήσει τους ασθενείς της; Τι έκπληξη θα κάνει ο Μάνος στην Κλαίρη; Και ποιο απρόσμενο γεγονός θα αλλάξει το μπαρ Freud για πάντα;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 24) ή πατήστε ΕΔΩ

Επεισόδιο 25: Η Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) αναλαμβάνει το μπαρ και φέρνει τα πάνω-κάτω, καθώς αποφασίζει να το κάνει bar restaurant και να σερβίρει και φαγητό, με χωριστές βάρδιες για εκείνη και τον Μάνο (Μάριος Αθανασίου) ώστε να τηρήσουν τους κανόνες της Ελεύθερης Σχέσης. Η Ελπίδα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του μεθυσμένου Αλέξη, η βραδιά όμως θα καταλήξει σε μεγάλη έκπληξη για τον Μάνο, όταν θα δει Ελπίδα και Αλέξη να μπαίνουν στο Freud μαζί. Ανήξερος για το τι πραγματικά συμβαίνει, ο Μάνος φοβάται ότι ο Αλέξης μπορεί να έμαθε για εκείνον και την Ελπίδα.

Η κρίση στη σχέση Βάσως-Στέργιου φτάνει σε έξαρση όταν τα αισθήματα του Στέργιου για την Αναστασία βαθαίνουν. Η Αντωνία (Ντίνα Αβαγιανού) κι ο Τζώννης (Ζήσης Ρούμπος) προσπαθούν να κρύψουν αυτό που συνέβη μεταξύ τους, αλλά σύντομα θα έρθει η ώρα ο Τζώννης να νιώσει την oργή του Μάνου. Θα δεχτεί ο Μάνος τους όρους της Κλαίρης για την καινούρια σελίδα στην διοίκηση του μπαρ; Κινδυνεύει η δουλειά της Πέπης τώρα που η Κλαίρη αναλαμβάνει την διοίκηση; Και θα μάθει ο Μάνος ότι ο Αλέξης πήγε με τη γυναίκα του και ο Τζώννης πήγε με τη μάνα του;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 25) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Ελεύθερη Σχέση" πατήστε ΕΔΩ