Breaking News

Ελεύθερη Σχέση: Επεισόδια 28 - 29

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 28: Ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) κι η Ρούλα (Μυριέλλα Κουρεντή) ετοιμάζονται για το live τους, την ίδια ώρα που ο Αλέξης (Ιωάννης Παπαζήσης) δίνει εξηγήσεις στην Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) για τη γνωριμία του με τον Μάνο. Η Βάσω (Άννα Μενενάκου) συνεχίζει τις προσπάθειες να πιάσει τον Στέργιο (Γεράσιμος Γεννατάς) στα πράσα και αποφασίζει να του κάνει μια αιφνίδια επίσκεψη στο περιοδικό, ενώ η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) βοηθάει τον Νίκο (Παύλος Χαϊκάλης) να παγιδεύσει έναν πολιτικό αντίπαλο.

Η Αντωνία φοβάται ότι ο Μάνος έχει καταλάβει για εκείνη και τον Τζώννη, ενώ η Μαρίνα (Χριστίνα Στεφανίδη) αναστατώνεται όταν ο Λουκάς (Στέλιος Νιάκαρης) της λέει ότι αποφάσισε να φύγει ένα μεγάλο ταξίδι. Ο Μάνος κάνει στην Κλαίρη μια ανακοίνωση που τη σοκάρει, η Βάσω υποπτεύεται ότι η Αναστασία είναι εpωμένη του Στέργιου, ενώ ο Δημήτρης Ανδρέου (guest: Γιώργος Χρανιώτης), ο διάσημος ηθοποιός της τηλεόρασης που η Κλαίρη γούσταρε από πάντα, εισβάλλει στο Freud και στις ζωές των ηρώων της «Ελεύθερης Σχέσης».

Τι ανακοινώνει ο Μάνος στην Κλαίρη και πως θ’ αλλάξουν οι ζωές τους; Θα καταλάβει η Βάσω ότι η Αναστασία είναι εpωμένη του Στέργιου; Θα καταφέρουν ο Νίκος και η Γαβριέλα να ενοχοποιήσουν τον πολιτικό αντίπαλο; Και μήπως αυτή η συνεργασία θα τους οδηγήσει να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους; Και τι θα γίνει όταν η Κλαίρη γνωρίσει τον ηθοποιό της τηλεόρασης (Γιώργος Χρανιώτης) με τον οποίο ήταν κολλημένη από παλιά;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 28) ή πατήστε ΕΔΩ

Επεισόδιο 29: Ήρθε η ώρα για το γύρισμα του Δημήτρη Ανδρέου (Γιώργος Χρανιώτης) στο Freud και ο γοητευτικός τηλεοπτικός αστέρας ανεβάζει την αδρεναλίνη της Κλαίρης (Δήμητρα Ματσούκα), αλλά και όλων των γυναικών του μπαρ. Ο Μάνος σκέφτεται να εγκαταλείψει οριστικά το τραγούδι την ίδια ώρα που η Αντωνία κάνει μια αιφνίδια επίσκεψη στην Φωφώ και της ζητάει να μεσολαβήσει στην Κλαίρη για να γυρίσει ο Μάνος στο μπαρ. Η Αναστασία δέχεται την πρόσκληση της Βάσως για δείπνο κι εμφανίζεται με τον Θωμά, ένα γοητευτικό άντρα που παρουσιάζει σαν γκόμεvό της κι αναστατώνει πολύ τον Στέργιο.

Η Πέπη προσπαθεί να πείσει τους παραγωγούς της σειράς να παίξει ένα μικρό ρόλο, ενώ ο Μάνος ζητάει από τον Τζώννη να κατασκοπεύσει αν η Κλαίρη φλερτάρει με τον Δημήτρη Ανδρέου. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι ο Λουκάς έκλεψε το συνταγολόγιο του Φίλιππου για να πουλάει παράνομες συνταγές και βρίσκεται σε δίλημμα όταν της ζητάει τη βοήθειά της, ενώ η Αντωνία κι ο Τζώννης προσπαθούν ν’ αντισταθούν στη μοιραία έλξη που νιώθουν, αλλά μπορεί να πληγώσει τον Μάνο και τους άλλους ανθρώπους γύρω τους.

Θα ενδώσει η Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) στο φλερτ του Δημήτρη Ανδρέου (Γιώργος Χρανιώτης); Θα καταφέρουν ο Τζώννης κι η Αντωνία να αντισταθούν στην έλξη τους; Θα βγάλει η Αναστασία το δείπνο στο σπίτι της Βάσως σώα και αβλαβής ή μήπως ήρθε η ώρα να χυθεί αίμα; Θα καταφέρουν να συνεννοηθούν η Φωφώ κι η Αντωνία ή θα επανέλθουν στις κόντρες τους;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 29) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Ελεύθερη Σχέση" πατήστε ΕΔΩ