Breaking News

ELIF: Επεισόδια 258 - 259, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 24/1/19 - Επεισόδιο 258: Ο Σάμετ αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τον Κενάν. Ο Κενάν υπόσχεται να καλύψει τα έξοδα για τις σπουδές του. Ο Σάμετ και η Φεριντέ είναι πολύ χαρούμενοι. Ο Μελίχ και η Μελέκ τους βοηθάνε να βρουν σπίτι. Η Φεριντέ δεν ξέρει πως να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη τους. Ο Κενάν ρωτάει τον Μουράτ σχετικά με τα χρήματα, που ζητάει η Μελαχάτ και το Μουράτ του εξηγεί τι συνέβη. Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ πρόκειται να παντρευτούν σε δύο μέρες.

Η Γκόντζα προετοιμάζεται για τη νέα της ζωή. Βλέπει τον Σερντάρ, που κρύβεται στο δωμάτιό της. Ο άντρας ικετεύει την Γκόντζα να μην πει σε κανέναν πως τον είδε γιατί θα τον σκοτώσουν και ζητάει τη βοήθεια της για να βγει από το σπίτι. Της λέει την αλήθεια, πως είναι δηλαδή ο πραγματικός πατέρας της Τουγτσέ. Η Γκόντζα του λέει πως το γνωρίζει ήδη και ρωτάει τι θα κερδίσει εκείνη αν τον βοηθήσει. Ο Σερντάρ της λέει πως ξέρει ότι μισεί την Αρζου οπότε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία ως μοχλό πίεσης εναντίον της Αρζού. Αποφασίζουν να συνεργαστούν απέναντι στην Αρζού.

Η Γκόντζα ζητάει από τον Νετζντέτ να πάει στην οικογένεια Εμίρογλου και να τους καλέσει στον γάμο. Ο Νετζντέτ δέχεται και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Ο Βεϊσέλ βλέπει την Γκόντζα να βοηθάει τον Σερντάρ να το σκάσει και αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει αυτό εναντίον της. Η Αρζού έχει μετανιώσει που δεν σκότωσε τον Σερντάρ και φοβάται μην αποκαλύψει τα μυστικά της. Με την αποχώρηση της Γκόντζα, η Κιράζ έχει επιφορτιστεί με όλες τις δουλειές του σπιτιού. Όταν η Αλιγιέ λέει πως πρέπει να βρουν γρήγορα μια κοπέλα, η Κιράζ χαίρεται γιατί οι δουλειές στο σπίτι είναι πάρα πολλές. Ο Σελίμ ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Ζεϊνέπ και ζητάει τη βοήθεια της Κιράζ. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της. Όταν λέει στην Αλιγιέ πως θέλει να δει τη μητέρα της, η Αλιγιέ νιώθει θλίψη...


Παρασκευή 25/1/19 - Επεισόδιο 259: Η Μελέκ επικοινωνεί με την Αλιγιέ και της λέει πως θέλει να πάρει την Ελίφ σπίτι της γιατί της λείπει. Η Αλιγιέ της λέει πως η Ελίφ και η Τουγτσέ τα πηγαίνουν πια πολύ καλά και πως η μικρή τα πάει καλά και στο σχολείο της. Θεωρεί πως δεν πρέπει να αλλάξουν την καθημερινότητα του παιδιού και πως είναι ώρα να πουν την αλήθεια στον Κενάν. Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελαχάτ και της δίνει τα χρήματα, που έχασε. Η Φεριντέ είναι λυπημένη επειδή ο Σάμετ θα επιστρέψει στο χωριό τους και θα της λείψει. Ο Σάμετ υπόσχεται στη Φεριντέ να τα πάει καλά στο σχολείο.

Καθώς τα δύο αδέλφια λένε «αντίο» στο εστιατόριο της Μελέκ, εμφανίζεται η Μελαχάτ και τους λέει πως ο Κενάν είναι ένας καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Η Φεριντέ τη ρωτάει αν πήρε χρήματα από τον Κενάν και η Μελαχάτ λέει ψέματα αλλά η Φεριντέ δεν την πιστεύει. Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο μέρος, που είχαν κάνει το πρώτο τους πικ – νικ και είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Η Αρζού καταφέρνει να βρει τον Σερντάρ στο τηλέφωνο και του ζητάει να συναντηθούν. Εκείνος της απαντάει πως θα το μετανιώσει, που τον άφησε να ζήσει και το κλείνει. Η Γκόντζα πηγαίνει στο κτήμα να δώσει το προσκλητήριο του γάμου στην οικογένεια Εμίρογλου.

Η Αλιγιέ και η Κιράζ ξαφνιάζονται όταν τη βλέπουν μπροστά τους ντυμένη με ακριβά ρούχα. Η Αρζού αντιδρά στην επίσκεψη της Γκόντζα και η Αλιγιέ τη ρωτάει για ποιο λόγο είναι τόσο θυμωμένη. Καθώς η Αρζού προσπαθεί να εξηγήσει, εμφανίζεται ο Νετζντέτ και τους λέει πως είναι εκεί για να πάρει τη γυναίκα του. Όλοι μένουν άφωνοι. Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της στο όνειρο της και ξυπνάει κλαίγοντας. Η Αλιγιέ μαζί με την Τουγτσέ την παρηγορούν. Μετά από αυτό το περιστατικό, η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως το απόγευμα θα της φέρει την Ελίφ...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ