Breaking News

Εντυπωσίασε στον ισπανικό τελικό της Eurovision η Ελένη Φουρέιρα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ρυθμό της στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία έδωσε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει γίνει μία από τις iconic stars του διαγωνισμού. Πραγματοποιώντας ακόμα μία εκρηκτική εμφάνιση, ξεσήκωσε τους πάντες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το «Eurovision Gala» διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη, με την Ελένη Φουρέιρα, να είναι η μοναδική καλεσμένη της βραδιάς και να εμφανίζεται στο φινάλε, λίγο πριν ανακοινωθεί ο νικητής που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη φετινή Eurovision, ο Miki.

Παρουσιάζοντας ένα «φλογεpό» mashup, με το «Fuegο», το οποίο έχει γίνει πλατινένιο στην Ισπανία και έχει σκαρφαλώσει ακόμα και στο Νο. 1 του airplay και το τελευταίο αγγλόφωνο singe «Tómame», η εκρηκτική τραγουδίστρια παρέσυρε το κοινό, που δε σταμάτησε να τραγουδάει μαζί της και να φωνάζει το όνομά της.

Παράλληλα, το όνομά της έγινε ένα από τα κορυφαία θέματα στις τάσεις του ισπανικού Twitter, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στον εθνικό τελικό της χώρας για τη Eurovision.

Σε δηλώσεις της, η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τους Ισπανούς για την αγάπη και την υποστήριξη που της έχουν δείξει, ενώ συμβούλευσε το νικητή να απολαύσει το μοναδικό ταξίδι της Eurovision.


Να σημειωθεί ότι το video clip για το «Tómame», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018, έχει ξεπεράσει πλέον τα 5,7 εκατ. views...