Breaking News

Επιστρέφει στη μικρή οθόνη ως τηλεοπτική μητέρα της Μαρίας Λεκάκη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Μην ψαρώνεις» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου... Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη στον ρόλο μιας ψωνισμένης αριστοκράτισσας και μητέρα της Μαρίας Λεκάκη...

Ο λόγος για τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία είπε στην «Espresso» και την Τεριάννα Παππά:

«Υποδύομαι τη Νενέλα. Για μένα είναι πολύ ιδιαίτερος ρόλος αυτός που θα δείτε σύντομα στις οθόνες σας. Για τον ηθοποιό είναι ευτυχία να έχει τέτοιους ρόλους. Υποδύομαι μια αριστοκράτισσα των βορείων προαστίων, η οποία έχει μια παντρεμένη κόρη και εγγόνια. Όμως, λόγω μιας κατάστασης τα χάνουμε όλα και βρισκόμαστε σε ένα λαϊκό προάστιο, όπου χάνω και τον μπούσουλα.

Η ηρωίδα μου είναι ένα ούφο! Συνέχεια λέει πράγματα που δεν στέκουν και ζει στο δικό της συννεφάκι. Κοινώς, είναι στην κοσμάρα της. Αισθάνεται πριγκίπισσα, χωρίς να υπάρχει το υπόβαθρο. Πρόκειται για έναν αβανταδόρικο ρόλο που προκαλεί το γέλιο και τον χλευασμό.

Μου είναι πολύ αντιπαθείς όλες αυτές που έχουν χρήματα, αλλά είναι κακομαθημένες και έχουν και έλλειψη καλλιέργειας. Όπως και η Νενέλα μου, που κάνει τα πάντα για να περνάει καλά. Θα υποκύψει ακόμη και στον έpωτα του Τάσου Παλατζίδη από συμφέρον.

Είναι δύσκολος ρόλος, γιατί λίγο να ξεφύγεις, γίνεσαι υπερβολική. Γι’ αυτό πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία και, όπως λέμε στη δική μας γλώσσα, να “φορέσεις” τον ρόλο και να τον ζήσεις.»

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στους συναδέλφους της με τα καλύτερα λόγια, αλλά και στα άτομα της παραγωγής που την εμπιστεύτηκαν. 

«Νιώθω ευγνώμων» είπε και πρόσθεσε «Τη Μαρία (Λεκάκη) την είχα γνωρίσει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία μας είναι πολύ όμορφη. Είναι μια αξιόλογη ηθοποιός και ήδη από τις πρόβες έχουμε καταφέρει να "δεθούμε" σαν μάνα με κόρη».

Πηγή: Espresso