Breaking News

«Έρχεται η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη στη ζωή της οικογένειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ανιψιός της αείμνηστης σταρ του κινηματογράφου και του θεάτρου, ο 35χρονος Αιμίλιος Βουγιουκλάκης - αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος στη Νέα Δημοκρατία και γιος του μεγαλύτερου αδερφού της Αλίκης, Αντώνη Βουγιουκλάκη -, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Κατερίνα θα φέρει σε λίγο καιρό στη ζωή ένα κopιτσάκι, στο οποίο θα δώσουν το όνομα της θείας του, Αλίκη.

Συγκεκριμένα είπε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα:

«Η σύζυγός μου είναι ήδη στον μήνα της. Σε περίπου τρεις εβδομάδες θα έρθει ο καρπός του έpωτά μας στη ζωή και αυτό μας έχει κάνει τρισευτυχισμένους.

Επειδή είναι κopιτσάκι θα το ονομάσουμε Αλίκη. Το είχαμε αποφασίσει όλη η οικογένεια από κοινού, πολύ νωρίς. Κυρίως ήταν επιθυμία και του πατέρα μου Αντώνη, αλλά και του θείου μου, Τάκη Βουγιουκλάκη. Όπως ήταν επιθυμία και της θείας μου, της Αλίκης, να υπάρχει το όνομά της σε ένα κopiτσι από την οικογένεια.

Μάλιστα, όπως μου έχει πει και ο πατέρας μου, όταν εγώ ήμουν ακόμη στην κοιλιά της μάνας μου, η Αλίκη είχε εκδηλώσει την επιθυμία αν εγώ έβγαινα κopiτσι να με βάφτιζε η ίδια Αλίκη. Τελικά πήρα το όνομα της γιαγιάς Έμυς, που το επιθυμούσε πάλι η θεία μου.

Και τώρα έρχεται η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη στη ζωή όλης της οικογένειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι γι' αυτό το γεγονός».

Σε ερώτηση αν την πρόθεσή τους αυτή γνωρίζει ο ξάδερφός του και γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, απάντησε: «Με τον Γιάννη δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό το γεγονός. Προφανώς θα το ξέρει...»

Πηγή: Espresso