Breaking News

Ευθύμης Ζησάκης: «Ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, σε μια  εκ βαθέων συνέντευξη, ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε ανοιχτά στο «The 2Night Show» για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη μάχη που δίνει με τους «δαίμονες»  του, τα τελευταία δύο χρόνια.

Χθες το Πρωινό είχε προβάλει ένα απόσπασμα της συνέντευξής του, όπου είπε, μεταξύ άλλων: «Δικαίως είμαι το κόκκινο πανί... Για πολύ καιρό δέχτηκα το θετικό, ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να δεχτώ το αρνητικό. Όχι άδικα. Δίκαια... Ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Εγώ είχα την τύχη ή την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά... Στο Instagram μπορεί να μου έρχονται κάθε μέρα 80 - 100 μηνύματα από άγνωστους ανθρώπους, που μου λένε "Ευθύμη είμαστε μαζί σου, αλλά γιατί;". Εγώ θα δεχτώ τα πυρά και τις συνέπειες. Γιατί υπήρχαν συνέπειες στη ζωή μου... Έφτασα στο πικ της καριέρας μου και λίγο τα μπουρδούκλωσα...».

«Δεν ένιωσα ποτέ ευάλωτος σε πάθη, μέχρι πριν δύο χρόνια. Πρώτη φορά κάπvισα στα 26, ποτό δεν έπινα ποτέ στη ζωή μου. Τα πάθη προκύπτουν όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι λείπει από τον εαυτό σου και τον πολεμάς. Ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας και αυτό ονομάζεται δαίμονας» τόνισε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.