Breaking News

Καμμένος στον ΣΚΑΪ: «Αν ο Τσίπρας κρατήσει τα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ, δεν θα ξαναπεράσει νομοσχέδιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Αν υπογράψει ο Προκόπης Παυλόπουλος τη Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς πρώτα να την έχει υπογράψει ο πρόεδρος των Σκοπίων, θα συμμετέχει στη συνταγματική εκτροπή και θα εμπλέξει τη χώρα μας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή "Ακραίως" του ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε: «Mε τη συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζεται το ίδιο το Σύνταγμα των Σκοπίων, γιατί δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου της χώρας... Η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε στην ΠΓΔΜ δια συνταγματικής εκτροπής».

«Ο Ζόραν Ζάεφ εξακολουθεί να μιλά για "Μακεδόνες" και μειονότητα, παραβιάζει τη συμφωνία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα:

«Αν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα από την κυβέρνηση τα στελέχη που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως τους Κουίκ και Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, δεν θα μπορέσει να ξαναπεράσει νομοσχέδιο, η Κ.Ο. μας θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια».

Επίσης, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέλει να ανατρέψει τον Τσίπρα για να δώσει το "Βόρεια Μακεδονία" με τον δικό του τρόπο.

Δείτε τη συνέντευξη.