Breaking News

Liam Hemsworth - Miley Cyrus: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, μετά το γάμο τους στις 23 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Liam Hemsworth και η 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, παρευρέθηκαν στο 16ο ετήσιο Gala "G’Day USA" στην περιοχή Culver City του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o 29χρονος ηθοποιός ήταν μεταξύ των τριών Αυστραλών που τιμήθηκαν για τα επιτεύγματά τους στις δημιουργικές τέχνες. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε για τους ρόλους του στη σειρά ταινιών "The Hunger Games", όπως και στο "Independence Day: Resurgence" (2016). Οι άλλοι δύο ήταν ο αδερφός του Luke Hemsworth και ο Paul Hogan (φωτογραφίες στο τέλος).

Ο Liam φέρεται να περπάτησε μόνος του στο κόκκινο χαλί, καθώς η Miley - η οποία πριν λίγες ημέρες ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έγκυος - επέλεξε να αποφύγει τους φωτογράφους και μπήκε στην αίθουσα από μία παράπλευρη πόρτα.

Τελικά το νιόπαντρο ζευγάρι συναντήθηκε στο τραπέζι του, όπου έδειξαν να είναι άνετοι και πιο εpωτευμένοι από ποτέ.

Μεταξύ των επωνύμων που βραβεύτηκαν ή παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και: ο John Travolta, η Jamie Lee Curtis, ο Vince Vaughn, η Olympia Valance, η Emilie de Ravin, ο Luke Bracey, η Lara Bingle-Worthington, η Helen Reddy, η Deborah Riley και το αυστραλιανό ροκ συγκρότημα "5 Seconds of Summer".