Breaking News

Live στην ΕΡΤ1: Λαμία - Παναθηναϊκός (21/1, 19:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά στις 19:00, από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας, την αναμέτρηση Λαμία - Παναθηναϊκός.


Ο αγώνας θα προβληθεί και σε επανάληψη στην ΕΡΤ1, στη 01:20 μετά τα μεσάνυχτα.

Η ανακοίνωση της Super League για τον αγώνα

Ένδεκα μέρες μετά τον πρώτο αγώνα τους για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου η Λαμία επικράτησε με 1-0, και τρεις πριν από τον επαναληπτικό στο "Σπύρος Λούης", η ομάδα της Φθιώτιδας και ο Παναθηναϊκός παίζουν για το πρωτάθλημα.

Η Λαμία είδε να μην έχει νικητή το παιχνίδι Απόλλωνα - Λεβαδειακού και να χάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που σημαίνει ότι αν πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, θα είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής στην ουρά.

Αισιοδοξεί μάλιστα με την καλή  παράδοση που έχει δημιουργήσει στην έδρα της με τους "πράσινους". Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα Super League Σουρωτή και δύο νίκες για το Κύπελλο. Αλλά και πριν από 50 χρόνια που έπαιξε εκεί ο Παναθηναϊκός για το Κύπελλο, χρειάστηκε παράταση για να προκριθεί.

Ωστόσο η Λαμία είναι επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και έχει χάσει τα πέντε τελευταία. Είναι και το μεγαλύτερο σερί ηττών στην μικρή παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα στα επτά αυτά παιχνίδια δεν έχει βρει και δίχτυα. Συνολικά έχει 637 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ, από τις 27 Οκτώβρη, που έβαλε τρία στον Λεβαδειακό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πέμπτος στη βαθμολογία στο ξεκίνημα της αγωνιστικής, αλλά τα πρόσφατα αποτελέσματά του έχουν φέρει συνωστισμό πίσω του και απομάκρυνση των ομάδων της πρώτης τετράδας.

Με μια νίκη στα τέσσερα τελευταία και δύο στα οκτώ τελευταία, μετρίασε τις εντυπώσεις του καλού ξεκινήματος.

Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Είχε κερδίσει τα δύο πρώτα σε Ξάνθη και Λάρισα.

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 0
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Παναθηναϊκού: 2

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 0
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Παναθηναϊκού: 0

Στον πρώτο γύρο

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1
(15' σουτ Μπουζούκης, 70' σουτ Εμμανουηλίδης, 88' πέναλτι Κουρμπέλης - 36' κεφαλιά Αντέτζο)