Breaking News

Μην Ψαρώνεις: Επεισόδιο 3

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 3: Η επιταγή που δίνει η Σάντυ στον Μανώλη για την επισκευή του βαν αποδεικνύεται ακάλυπτη και η κόντρα μεταξύ τους φουντώνει ολοένα και περισσότερο, αφού στη μέση μπαίνουν και οι καβγάδες για τους κανόνες καλής γειτονίας. Η Τάνια καταφέρνει να ξεγελάσει τον Κωνσταντίνο, που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι η κοπέλα του έχει μετακομίσει.

Ο Κωνσταντίνος γυρίζει τη Ρόζα σπίτι της από το Πανεπιστήμιο και η Τάνια, που τους βλέπει κρυφά, αποφασίζει για αντίποινα να βγει με τον Λεωνίδα, ο οποίος την πολιορκεί. Η Στέλλα κάνει μεγάλες προετοιμασίες για το τραπέζι στο σπίτι του Μανώλη και η κολλητή της, η Μήτσι, της δίνει συμβουλές για να καταφέρει να κατακτήσει τα παιδιά του.

Ο Κάρολος ζητάει από τον μπαμπά του να μεσολαβήσει ώστε η Έρρικα και η Σόνια να γίνουν δεκτές στο σχολείο του. Ο Μανώλης θα βρεθεί τσακωμένος με τη Σάντυ, να παίζουν θέατρο απέναντι στη διευθύντρια του σχολείου. Θα είναι, όμως, στην ώρα του πίσω στο σπίτι για να υποδεχτεί τη Στέλλα; Πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν θα τον δει να βγαίνει από το αυτοκίνητο της εντυπωσιακής Σάντυ;

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 ( Επεισόδιο 3)



Για την αρχική σελίδα "Μην Ψαρώνεις" πατήστε ΕΔΩ