Breaking News

«Ο αδελφός μου έχει σχέση με την πρώην γυναίκα του... Γιάννη Φλωρινιώτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός παρουσιαστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day. Όπως είπε, ο αδελφός του είναι εδώ και 10 χρόνια μαζί με την πρώην γυναίκα του τραγουδιστή, Γιάννη Φλωρινιώτη. Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έχει επικοινωνία με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, λόγω της... Νατάσας Καλογρίδη.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων:

• «Έμενα στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη... Η γυναίκα του είναι με τον αδελφό μου μαζί. Είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια! Αυτά έγιναν μέσα στην πολυκατοικία και ένιωθα πολύ άσχημα, γιατί ήμουν τόσο φίλος με την Άννα και τον Νικολάκη. Πάω στον Γιάννη και του λέω: "Γιάννη μου, μπορεί και να μην ξαναμιλήσω στον αδελφό μου, δεν θέλω να χαλάσουμε τη σχέση μας". Μου είπε: "Δεν πειράζει..."».

• «Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με έχει διαγράψει από το Instagram. Μάλλον μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη. Δεν με νοιάζει όμως, θα της περάσει... Η Νατάσα νομίζω ότι είναι με το μέρος μου. Θα έπρεπε. Τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αγαπάω πάρα πολύ, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο άτομο και καλό παιδί, απλά τώρα την είδε κάπως μαζί μου. Θα της περάσει... Εκείνη δεν το αποδέχτηκε; Δεν βγήκε στη Σκορδά και είπε μπράβο στη Νατάσα που τον μπαμπά μου τον κάνει καλά. Της έστειλα ένα μήνυμα και δεν μου απάντησε ποτέ...».