Breaking News

Οι αποψινοί καλεσμένοι στο «The 2Night Show» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1, στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σήμερα, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στις 23:45 στο πλατό του «The 2Night Show» την Στέλλα Μιζεράκη, αφού πρώτα την υποδεχτούν οι «Μύγες» και τεστάρουν τα όριά της.  Σε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλάει για τη συμμετοχή της στο Ροwer Of Lονe, τη σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα και την αιτία που οδήγησε στο χωρισμό.

Η Ξανθή Τζερεφού από το GNTM, με αποκαλυπτική διάθεση, αναφέρεται στο bullying που δέχτηκε ως παιδί από συμμαθητές και γονείς λόγω του διαβήτη, από τον οποίο πάσχει. Μιλάει για το κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι του GNTM καθώς και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Τέλος, η δημοφιλής διεθνώς stand-up comedian, Κατερίνα Βρανά, δύο χρόνια μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, περιγράφει στον Γρηγόρη με αυτοσαρκασμό και χιούμορ τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. Με δύναμη ψυχής μιλάει για την καθημερινότητα της μετά το συμβάν που της άλλαξε τη ζωή ριζικά, μιλάει για τη μοναδική σχέση που έχει με την μητέρα της, αλλά και το σύντροφο της ζωής της.

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε το κανάλι, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου (η επίσημη ανακοίνωση θα δημοσιευθεί αύριο) καλεσμένοι θα είναι ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος και ο τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου.