Breaking News

«Πέτα τη Φριτέζα»: Η Κατερίνα Λέχου εμφανίζεται στη Λαγουδέρα και φέρνει ανατροπές (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Λέχου εισβάλει στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» και αναστατώνει τις ζωές όλων. Συγκεκριμένα θα τη δούμε από το επεισόδιο 28, που θα προβληθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και θα συνεχίσει μέχρι το 31ο επεισόδιο.

H Δονούσα Μπέη (Κατερίνα Λέχου) είναι μία πετυχημένη και γοητευτική σομελιέ με πολλά «χιλιόμετρα» στο χώρο της γαστρονομίας. 

Καταφτάνει στο Φτασμένο  μετά από κλήση του Κίμωνα ο οποίος θέλει να στήσει μία ενημερωμένη κάβα προκειμένου να σιγουρέψει το αστέρι Μισελέν για τη Λαγουδέρα. Η Δονούσα έχει πάρει τη δουλειά της πολύ σοβαρά και το - πρόσφατο - διαζύγιο της, βαριά. 

Η εμφάνισή της στη Λαγουδέρα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Αντρέα, αλλά και όλων αφού ο Αντρέας θα την εpωτευτεί με την πρώτη ματιά και θα χάσει το μυαλό του...

Εκτός από τον κεραυνοβόλο έpωτα του Αντρέα, η Δονούσα θα έχει να αντιμετωπίσει και την απειλή που ακούει στο όνομα Φάλον που θα γίνει έξαλλη μόλις το συνειδητοποιήσει. Αρχικά, η Δονούσα δεν βλέπει με καλό μάτι την προσέγγιση του Αντρέα, αλλά στην πορεία  θα αλλάξει γνώμη...