Breaking News

Εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Παραμονή Πρωτοχρονιάς (Επεισόδιο 31-12-2018)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας το νέο χρόνο με αγαπημένα τραγούδια, χορό και εκπλήξεις.

Η εορταστική εκπομπή ξεκίνησε με μελωδίες από παιδικές φωνές. Εβδομήντα παιδιά, μέλη χορωδίας, ερμήνευσαν τραγούδια αισιοδοξίας και ελπίδας.

Έκπληξη της βραδιάς, οι δυο γενιές που αντάμωσαν καλλιτεχνικά, καθώς ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Κώστας Χατζής συνέπραξαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε διαχρονικά τραγούδια εν αναμονή του καινούριου χρόνου.

Τα μεσάνυχτα ακριβώς, οι σαμπάνιες άνοιξαν και 40 μουσικοί της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με τους καλεσμένους, τραγούδησαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνέχισε να κρατά αμείωτο το κέφι για τραγούδι και χορό. Μαζί του χόρεψαν και τραγούδησαν: η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο διευθυντής του κυπριακού καναλιού "ΣΙΓΜΑ", Χρύσανθος Τσουρούλης, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Έλενα Δομαζάκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Μαντώ Γαστεράτου, η Σόφη Πασχάλη, ο Ηλίας Γκότσης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Δανάη Μεϊδάνη και η Ευανθία Τασσοπούλου

Το μουσικό παζλ της βραδιάς συμπλήρωσαν οι: Αποστολία Ζώη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Θανάση Βισκαδουράκη, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Νικόλας Μπράβος, ο Σπύρος Χαριτάτος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Στέλιος Κρητικός, η Ελένη Καρακάση, η τραγουδίστρια Άντρη Καραντώνη, η Μαρία Ανδρούτσου και ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 31-12-2018)

Δείτε στο βίντεο όλα τα τραγούδια. Ολόκληρη η εκπομπή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.