Breaking News

Τάμτα: «Δεν ήθελα να παντρευτώ. Ήμουν 14 χρονών... Έμεινα έγκυος μέσα σε 2 εβδομάδες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει το trailer για τη συνέντευξη της Τάμτα στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ», όπου είδαμε για πρώτη φορά την τραγουδίστρια να αναφέρει τόσες πολλές λεπτομέρειες για το παρελθόν της και τη ζωή της στη Γεωργία.

Η συνέντευξη προβλήθηκε χθες το βράδυ στο ΡΙΚ και σήμερα το Happy Day παρουσίασε το ολοκληρωμένο απόσπασμα, όπου η Τάμτα αποκάλυψε πώς την "έκλεψε" ο πρώην σύζυγος της και πατέρας της κόρης της, σε ηλικία 14 ετών. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη για όσα έχω περάσει. Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου να παντρευτώ μικρή. Παντρεύτηκα γιατί με "κλέψανε". Ήμουν 14 χρονών. Δεν θεωρώ ότι ήταν αγόρι μου. Ήμουν κopiτσι του. Εγώ δεν ήθελα ούτε να παντρευτώ ούτε ένιωθα εpωτευμένη... Είναι πολύ λεπτό το θέμα, γιατί δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει κάτι διαφορετικό...

Με εpωτεύτηκε το αγόρι, 16 χρονών ήταν. Φιλική σχέση είχαμε. Μου μίλησε στο μετρό και με ακολούθησε μέχρι να πάω στην πρόβα μου... Κάναμε δυόμιση μήνες παρέα... Κάποια στιγμή η μαμά μου κατάλαβε πως αυτός το βλέπει πιο σοβαρά και του μίλησε γιατί είχε αρχίσει να γίνεται πιεστικός... 

Αυτός αγχώθηκε με τα λόγια που του είπε η μαμά μου και με πήρε μια μέρα και μου ζήτησε να βγω από το σπίτι... Πήγα για να το τακτοποιήσω και να το "τελειώσω"... Ήρθε με το αμάξι με τους φίλους του και βασικά με έπεισε να πάμε αλλού για να μιλήσουμε. 

Από την ημέρα εκείνη έμενα στο σπίτι του με τους γονείς του... 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ... Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο. Φλεβάρη με "έκλεψε". Έμεινα έγκυος μέσα σε δύο εβδομάδες, αφού ήμουν στο σπίτι του. Μείναμε μαζί έξι χρόνια, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα πως αυτή τη ζωή δεν μπορώ να την αντέξω...».