Breaking News

«Τατουάζ» - Φαίη Σκορδά σε Ντάνο: «Έπαθα σοκ! Τι κάνετε εκεί με τη Γερονικολού;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο πλατό του Πρωινού τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο νικητής του Survivor 1 και πρωταγωνιστής του «Τατουάζ», ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του, αρχικά είπε πώς πέρασε τις γιορτές, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και κυρίως στις εpωτικές σκηνές του με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Έπαθα σοκ! Τι κάνετε εκεί με τη Γερονικολού, τι γίνεται; Πολύ εpωτικό παίζει... καuτές, εpωτικές σκηνές...» επισήμανε η Φαίη Σκορδά και ο Ντάνος είπε:

«Κοίτα δεν κάνω με τη Γερονικολού, αλλά με την (τηλεοπτική) Όλγα, η οποία στη σειρά είναι η μελλοντική, ίσως, γυναίκα του Στέφανου...».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε «Νιώθεις άβολα/αμήχανα στις εpωτικές σκηνές;», απάντησε:

«Με την Όλγα τα πάμε αρκετά καλά. Σαφέστατα το κρατάμε σε επίπεδο σεναρίου και σίριαλ, αλλά... Είναι άβολες στιγμές, δεν μπορείς να πεις ότι είσαι άνετος... Προσπαθώ να είμαι αντάξιος των αναγκών του σεναρίου, αλλά δεν είναι και τόσο απλό... Η Κατερίνα Γερονικολού είναι πάρα πολύ καλή επαγγελματίας και με έχει βοηθήσει και σ΄αυτό το θέμα».

«Έχω κάνει πρόβες με τους συντελεστές του σίριαλ, αλλά δεν έχω πάρει ακόμη μαθήματα υποκριτικής» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι μετά το Survivor απέρριψε προτάσεις με καλά χρήματα, ενώ αποκάλυψε πως στα τέλη Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το αυτοβιογραφικό βιβλίο του.

Δείτε τη συνέντευξή του στο Πρωινό.