Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 326 - 327 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 326+327: Ο Εζντέρ παίρνει διορία δύο εβδομάδων από την Μεράλ για να παραμείνει στην έπαυκη. Στο διάστημα αυτό και βλέποντας πως το οικονομικό τέλος του πλησιάζει, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί και θα ριχτεί στη Ντεφνέ, αφού τη βλέπει ως μια σανίδα οικονομικής σωτηρίας. Η νεαρή, όμορφη και αφελής Ντεφνέ, θα πέσει στα δίχτυα του έμπειρου απατεώνα και δέχεται να βγει μαζί του για φαγητό.

Το δείπνο που σχεδίαζαν τα παιδιά για να τιμωρήσουν τη Ζεχρά δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν, αφού η Ζεχρά αποδεικνύεται λάτρης του ποδοσφαίρου! Στο μεταξύ, η Καντέρ ζει ένα δράμα διαπιστώνοντας πως ο πιθανός βιολογικός της πατέρας είναι νεκρός. Το σχέδιο της Μεράλ για να αποκρύψει την αλήθεια από την Καντέρ δείχνει να πηγαίνει ρολόι, αλλά η νεαρή Μεράλ δεν έχει υπολογίσει τις τύψεις που μπορεί να ενέχουν οι πράξεις της. Καθώς η Καντέρ φαίνεται δυστυχισμένη που δεν μπόρεσε να βρει τον πατέρα της, η Μεράλ βασανίζεται από τις τύψεις της κι αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια.

Η Μεράλ ανακοινώνει την απόφασή της στη Ζεχρά, η οποία πανικοβάλλεται και προσπαθεί να την αποτρέψει. Μάλιστα, της προτείνει να ζήσει για ένα διάστημα στο οικοτροφείο, ελπίζοντας πως δεν θ’ αντέξει τη μιζέρια και τη φτώχεια, οπότε θα αποφασίσει να κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Ο Αλί προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντυπωσιάσει την Εϊλούλ, αλλά και να κερδίσει την εύνοια και την αποδοχή του Τοπράκ και της Φεριντέ. Σύντομα διαπιστώνει ότι και οι δύο δεν είναι εύκολοι στόχοι.

Η Νεριμάν επισκέπτεται την Ναζάν και της προτείνει να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν. Η Ναζάν, όμως δε συμμερίζεται καθόλου την άποψή της. Αντίθετα, θα κάνει ότι μπορέι για να βλάψει τη διευθύντρια του ορφανοτροφείου. Μέσα στις έννοιες της καθημερινότητας τα κopiτσια έχουν δύο λόγους να χαμογελούν: ο Σερκάν βγαίνει από το νοσοκομείο, ενώ η Σονγκιούλ μάλλον είναι έγκυος...

Δείτε αποσπάσματα των επεισοδίων στα παρακάτω βίντεο ή links (είναι τα ίδια βίντεο, στα links είναι διπλά).

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |













Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ