Breaking News

Αγγελική Δημητρακοπούλου: Η νέα ζωή της πρωταγωνίστριας του «Λόγω τιμής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Λόγω Τιμής», η εμβληματική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του 1990, θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Μια από τις πρωταγωνίστριες, η Αγγελική Δημητρακοπούλου, μίλησε για τη ζωή της, αλλά και για την αγαπημένη σειρά, μπροστά στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου".

«Πάντα υπήρχε η επιθυμία να ξαναγίνει. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Λάμπης και η Μιρέλλα μας είπαν ''Πάμε να κάνουμε ένα βιντεάκι ότι ξεκινάει το Λόγω Τιμής''. Εμείς σαν ψαράκια ξαφνικά λέμε "Α! έχουμε γύρισμα!". Ήταν πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα» δήλωσε για την επιστροφή της σειράς.

Σήμερα η Αγγελική Δημητρακοπούλου είναι μαμά δύο παιδιών και σχεδιάστρια μόδας. Έχει ένα μαγαζί με ρούχα, τα οποία τα ράβει η ίδια. 

Ωστόσο είχε περάσει δύσκολες στιγμές οικονομικά όταν έκανε τα παιδιά της, καθώς σταμάτησε να εργάζεται στο χώρο της υποκριτικής, διότι είναι δύσκολο να συνδυαστεί, όπως τόνισε.

«Κάποια στιγμή ήμουν ατημέλητη. Βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες: ''Ρε φίλε δεν έχω πάει 1,5 χρόνο σε κανένα κομμωτήριο''. Έχουν περάσει και δύο χρόνια που φοράω τα ίδια παπούτσια. Στη διάρκεια που το περνάς δεν το αντιλαμβάνεσαι, ευτυχώς...» είπε, μεταξύ άλλων.