Breaking News

Απόλυτη κυριαρχία του Alpha στην prime time (πίνακες)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έχοντας κάνει μια εντυπωσιακή εκκίνηση κατά το α’ τρίμηνο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Alpha, συνεχίζοντας τη σταθερά δυναμική του πορεία, τερμάτισε πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης και τον πρώτο μήνα του νέου έτους» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού, η οποία εξηγεί, παραθέτοντας και τους σχετικούς πίνακες:

«Ο Ιανουάριος 2019 έκλεισε με θετικό πρόσημο για τον Alpha καθώς το τηλεοπτικό κοινό στήριξε το πρόγραμμα του καναλιού και έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του σε αυτό.

Απαντώντας στα reality και τα talent shows του ανταγωνισμού με μυθοπλασία, διαφοροποιημένο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα, ο Alpha κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης, αποδεικνύοντας ότι είναι ισχυρός παίκτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen τον Ιανουάριο 2019, ο Alpha ήταν πρώτο κανάλι στην prime time - την πιο ανταγωνιστική εμπορικά ζώνη - τόσο στο σύνολο πληθυσμού με 18,3% όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, με 17,3%.


Κατά το ίδιο διάστημα, ο Alpha ήταν και πάλι στην 1η θέση στο σύνολο ημέρας, τόσο στο σύνολο πληθυσμού με 15,7% όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, με 15,6%.


Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι και τον Ιανουάριο 2019 η πλειοψηφία των εκπομπών του καναλιού ήταν στην 1η θέση στη ζώνη προβολής τους, καταγράφοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.»