Breaking News

ELIF: Επεισόδια 280 - 281 - 282, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 25/2/19 - Επεισόδιο 280: H Κίραζ ανοίγει την καρδιά της στον Σαντίκ. Ο Σαντίκ επιμένει πως το τι συμβαίνει στα μέλη της οικογένειας δεν τους αφορά αλλά η Κιράζ επιμένει ότι πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Το ζευγάρι τσακώνεται και η Αρζού τους ακούει και στη συνέχεια απειλεί την Κιράζ. Η Κιράζ νιώθει μεγάλη ανησυχία. Το επόμενο πρωί η Κιράζ μιλάει ξανά με τον Σαντίκ και αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στην οικογένεια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο χωριό τους.

Η Ελίφ κάθεται σε ένα παγκάκι, άρρωστη και πεινασμένη. Ακολουθεί έναν πωλητή κουλουριών και χάνει το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά της. Ο Μουχσίν και η Νουρτέτν δεν μπορούν να βρουν την Ελίφ και κουρασμένοι επιστρέφουν σπίτι τους. Το επόμενο πρωινό, όταν ο Μουχσίν πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ, η Νουρτέν τηλεφωνεί στην αδελφή της και της μιλάει για την ανταμοιβή, που δίνει η οικογένεια της Ελίφ. Οι δυο τους αποφασίζουν να ψάξουν μαζί για τη μικρή. Ο Μουχσίν βρίσκει την Ελίφ αναίσθητη στο πάρκο. Η Μελέκ αναζητά και εκείνη την Ελίφ στο πάρκο και βρίσκει το τσιμπιδάκι των μαλλιών της. Πιστεύει πως η Ελίφ θα γυρίσει σπίτι και δεν θα τη βρει και φεύγει. Δείχνει στη Ζεϊνέπ και την Τουλάι το τσιμπιδάκι και πιστεύει πως η Ελίφ είναι στο πάρκο. Θέλει να πάει αλλά η Ζεϊνέπ και η Τουλάι την εμποδίζουν.

Η Ζεϊνέπ σκέφτεται το μωρό, που περιμένει και τον Σελίμ και είναι δυστυχισμένη γιατί δεν μπορούν να είναι μαζί και να χαρούν. Η Γκόντζα είναι ανήσυχη και λυπημένη επειδή υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Ερκούτ την παρακολουθεί και η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως η Αρζού τον κοροϊδεύει χρησιμοποιώντας τη Ζεϊνέπ. Προσπαθεί να τον πείσει για αυτό αλλά ο Ερκούτ δεν την ακούει. Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η ναυτία της Ζεϊνέπ οφείλεται στην εγκυμοσύνη της. Η Τουλάι της λέει πως δεν θα έπρεπε να κρύβει μια τόσο ευχάριστη είδηση αλλά η Ζεϊνέπ δεν θέλει να το μάθει ακόμα κανείς. Η Κιράζ και ο Σαντίκ θέλουν να μιλήσουν στον Κενάν και την Αλιγιέ αλλά μητέρα και γιος, δέχονται ένα τηλεφώνημα από την Τουλάι σχετικά με τη Ζεϊνέπ και την κατάστασή τους. Ο Κενάν λέει στο ζευγάρι πως θα τους ακούσουν αργότερα και φεύγει μαζί με την Αλιγιέ...


Τρίτη 26/2/19 - Επεισόδιο 281:  Η Αρζού βλέπει την Κιράζ και τον Σαντίκ να ζητούν να μιλήσουν στην Αλιγιέ και όταν εκείνη φεύγει πριν τους ακούσει, τους προσφέρει χρήματα για να φύγουν από το κτήμα, απειλώντας τους ταυτόχρονα πως αν δεν δεχθούν οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές. Η Κιράζ και ο Σαντίκ θυμώνουν με αυτό και αρνούνται την προσφορά. Αποφασίζουν να επιστρέψουν στο χωριό τους αφού θεωρούν πως δεν μπορούν να τα βάλουν με την Αρζού. Η Τουγτσέ λυπάται, που βλέπει την Κιράζ και τον Σαντίκ να φεύγουν. Η Αρζού είναι όμως χαρούμενη γιατί ξεφορτώνεται σιγά – σιγά, όσους της δημιουργούν προβλήματα. Ο επόμενος στόχος της είναι να χωρίσει τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Για να τον πετύχει, επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή και του λέει πως βρήκε το σάλι της γυναίκας του στο δωμάτιο του Ερκούτ. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος.

Η Νουρτέν μαζί με την αδελφή της Σεχέρ συνεχίζουν να ψάχνουν την Ελίφ χωρίς να ξέρουν πως ο Μουχσίν την έχει ήδη βρει. Όταν τις ενημερώνει σχετικά και οι δυο τρελαίνονται από τη χαρά τους. Ο Μουχσίν φροντίζει την Ελίφ αλλά δεν ξέρει πως η αλλαγή στη συμπεριφορά της Νουρτέν απέναντι στην Ελίφ οφείλεται στα χρήματα της ανταμοιβής. Η Νουρτέν απομακρύνει τον Μουχσίν από το σπίτι με μια δικαιολογία και πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα. Στη διαδρομή η Ελίφ έχει κάποιες αναμνήσεις. Η Νουρτέν ενθουσιάζεται όταν βλέπει τον πλούτο της οικογένειας. Ο Μουχσίν ανησυχεί όταν επιστρέφει σπίτι και δεν βρίσκει την Ελίφ και την Νουρτέν, αλλά η Σεχέρ του λέει πως πήγαν μια βόλτα. Η Ζεϊνέπ νιώθει λύπη όταν βλέπει ξαφνικά την Αλιγιέ και τον Κενάν.

Η Τουλάι της λέει πως η οικογένειά της την αγαπάει και πως πρέπει να είναι μαζί τους. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να επιστρέψει στο κτήμα. Ο Μουράτ πηγαίνει τη Μελέκ στο εστιατόριο για να αλλάξει διάθεση. Η Φεριντέ λυπάται πολύ, που τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ περιμένουν στο νοσοκομείο να συνέλθει ο Νετζντέτ. Η Γκόντζα είναι λυπημένη και νιώθει μεγάλη αγάπη για τον άντρα της. Φοβάται όμως τι θα συμβεί όταν αποκτήσει τις αισθήσεις του. Επίσης λέει στον Ερκούτ πως δεν είναι δυνατό να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ και πως έκανε μεγάλο λάθος να εμπιστευθεί την Αρζού και θα το μετανιώσει αργότερα. Ο Ερκούτ νιώθει μπερδεμένος και τελικά αφήνει την Γκόντζα να φύγει...

Τετάρτη 27/2/19 - Επεισόδιο 282: Η Νουρτέν και η Ελίφ φτάνουν στο κτήμα και την πόρτα ανοίγει η Αρζού, η οποία σοκάρεται όταν βλέπει την Ελίφ ολοζώντανη μπροστά της. Όταν συνειδητοποιεί πως η μικρή έχει αμνησία, συμπεριφέρεται σαν η Ελίφ να είναι πραγματική της κόρη. Η συμπεριφορά της Αρζού όμως βάζει σε υποψίες τη Νουρτέν αλλά το μόνο, που την αφορά είναι να πάρει τα χρήματα και να φύγει. Η Νουρτέν ζητάει το ποσό της ανταμοιβής και η Αρζού της δίνει ένα μέρος από τα χρήματα και πολλά κοσμήματα. Η Νουρτέν της λέει πως δεν είναι αρκετά και ζητάει να μιλήσει με τον πατέρα της Ελίφ αλλά η Αρζού αρνείται.

Την ίδια ώρα, κάποιος έρχεται στο κτήμα για συνέντευξη για δουλειά. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν στο κτήμα μαζί με τη Ζεϊνέπ. Στη διαδρομή η Ζεϊνέπ νιώθει ναυτία και ο Κενάν θέλει να την πάει στο γιατρό αλλά εκείνη λέει πως δεν είναι απαραίτητο. Όταν η Αλιγιέ, ο Κενάν και η Ζεϊνέπ φτάνουν σπίτι, η Αρζού κρύβει τη Νουρτέν και την Ελίφ στην αποθήκη. Η Νουρτέν δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Ελίφ δεν θυμάται τίποτα. Η Νουρτέν μαζί με την Ελίφ το σκάνε από το κτήμα γιατί η γυναίκα δεν εμπιστεύεται την Αρζού. Όταν η Αρζού δεν βρίσκει τη Νουρτέν και την Ελίφ, χρησιμοποιεί την Τουγτσέ για να φύγει και να τις αναζητήσει.

Η Ζεϊνέπ μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα της και νιώθει θλίψη γιατί ο Σελίμ δεν είναι μαζί της. Η Αλιγιέ θυμώνει όταν διαπιστώνει πως ο Σαντίκ και η Κιράζ έχουν εξαφανιστεί και ενημερώνει τον Κενάν. Ο Νετζντέτ συνέρχεται και η Γκόντζα αποφασίζει να μείνει. Δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του γεγονός που εντυπωσιάζει τον Νετζντέτ. Η Μελέκ εξακολουθεί να βρίσκεται στο σπίτι του Βεϊσέλ και να μη μιλάει. Η Τουλάι τη φροντίζει. Η Φεριντέ και ο Μουράτ προσπαθούν και αυτοί να βοηθήσουν...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ