Breaking News

ELIF: Επεισόδια 275 - 276 - 277, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 18/2/19 - Επεισόδιο 275: H Αρζού είναι πολύ χαρούμενη επειδή η Ζεϊνέπ έφυγε από το σπίτι. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι φεύγουν και λέει στον Κενάν πως της λείπει πολύ η Ελίφ και τον ρωτάει αν είναι νεκρή η φίλη της. Ο Κενάν συγκινημένος της απαντάει πως δεν το ξέρει αλλά της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βρει. Ο Σελίμ ενημερώνεται από την αστυνομία πως το ατύχημα του Μελίχ πράγματι οφείλεται σε δολιοφθορά με στόχο τη δολοφονία του.

Ο αξιωματικός του εξηγεί πως θα χρειαστεί να πάρει από όλους κατάθεση. Ο Σελίμ εξοργισμένος πηγαίνει στον Νετζντέτ και τον κατηγορεί. Ο Νετζντέτ βγάζει το όπλο του και καθώς παλεύουν το όπλο εκπυρσοκροτεί. Ο Νετζντέτ δέχεται τη σφαίρα και ο Σελίμ, που πιστεύει ότι τον σκότωσε, πανικοβάλλεται. Η Γκόντζα είναι μάρτυρας στο περιστατικό και λέει στον Σελίμ να φύγει και πως θα τα φροντίσει όλα εκείνη. Η Γκόντζα καλεί ασθενοφόρο και ενημερώνει τον Ερκούτ. Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι κρίσιμη και η Γκόντζα ανησυχεί. Η Γκόντζα δεν λέει στον Ερκούτ ότι ο Σελίμ πυροβόλησε τον Νετζντέτ αλλά ο εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβει.

Ο Σελίμ δεν μπορεί να πιστέψει ότι πυροβόλησε τον Νετζντέτ. Κάθεται στο αυτοκίνητό του χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει. Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για όσα έχουν συμβεί, η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ την κατηγόρησε. Συναντάει την Γκιουλνούρ και της λέει τι έγινε. Η Γκιουλνούρ της απαντάει πως έχουν περάσει πολλές δυσκολίες αλλά πιστεύει πως θα ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο. Καθώς μιλάνε, η Ζεϊνέπ αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία. Η Ελίφ έχει πυρετό και ο Χαμίτ με τον Μουχσίν δεν φεύγουν στιγμή από κοντά της. Ο Μουχσίν βρίσκει να κάνει ένα ακόμα μεροκάματο και παρόλο που έχει ανάγκη τα λεφτά, δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Όταν επιστρέφει στο σπίτι η Νουρτέν και βλέπει τα παιδιά γίνεται έξαλλη.

Ο Χαμίτ φεύγει γιατί φοβάται πως αν δεν το κάνει, θα διώξουν και την Ελίφ. Η Ελίφ λυπάται πολύ, που βλέπει τον Χαμίτ να φεύγει. Η Νουρτέν δεν πιστεύει πως η Ελίφ είναι άρρωστη. Ο Μουχσίν τα βάζει με τη Νουρτέν όταν τη βλέπει να ενοχλεί την Ελίφ. Ο Μουχσίν λέει στη Νουρτέν πως θα φροντίσει εκείνος την Ελίφ και εκείνη της επιτρέπει να μείνει μέχρι να γίνει καλά. Η Τουλάι ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Μελέκ αλλά χαίρεται επειδή ο Βεϊσέλ κάνει μια καλή πράξη. Η Τουλάι νιώθει άσχημα για όσα περνάει η Μελέκ. Για να πληρώσει το χρέος του στον Νετζντέτ, ο Βεϊσέλ πουλάει ένα από τα σπίτια του Μελίχ...


Τρίτη 19/2/19 - Επεισόδιο 276: O Μουχίν φροντίζει την Ελίφ με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά η Νουρτέν δεν θέλει το κopiτσι να μείνει σπίτι τους. Η Ελίφ έχει πυρετό και ζητάει τη μητέρα της και τη Ζεϊνέπ στον ύπνο της. Ο Κενάν ζητάει από τον Σελίμ να συναντηθούν και να μιλήσουν για το ατύχημα. Ο Σελίμ είναι τρομοκρατημένος επειδή πυροβόλησε τον Νετζντέτ αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα στον αδελφό του. Ο Κενάν είναι απελπισμένος επειδή δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και εκφράζει τη λύπη του στον Σελίμ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί στη ζωή του αδελφού του. Όταν ο Κενάν επιμένει να κατηγορεί τη Μελέκ για όλα, ο Σελίμ δεν αντέχει και του λέει πως η Μελέκ δεν μπορούσε να του πει πως η Ελίφ είναι κόρη του εξαιτίας των απειλών του Νετζντέτ.

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει και λέει πως θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ. Ο Σελίμ του απαντάει πως δεν μπορεί και φεύγει και ο Κενάν δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοεί. Καλεί την Αλιγιέ και τη ρωτάει σχετικά και μαθαίνει πως ο Σελίμ τσακώθηκε με τη Ζεϊνέπ και εκείνη έφυγε αλλά και πάλι αντιλαμβάνεται πως αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο αδελφός του. Ο Σελίμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και παραδίδεται. Συλλαμβάνεται και θα δικαστεί αλλά ο Σελίμ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Νετζντέτ είναι ζωντανός. Στο νοσοκομείο η αστυνομία ανακρίνει την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν αποκαλύπτει πως ο Σελίμ πυροβόλησε τον Νετζντέτ αλλά ισχυρίζεται ότι βρήκε τον Νετζντέτ τραυματισμένο.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση η κατάσταση του Νετζντέτ παραμένει κρίσιμη. Ο Ερκούτ ενημερώνει την Αρζού για τον τραυματισμό του πατέρα της. Η Αρζού θεωρεί πως η Γκόντζα τον πυροβόλησε για να κληρονομήσει την περιουσία του. Όταν η αδιαθεσία της Ζεϊνέπ επιμένει, η Γκιουλνούρ την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η εξετάσεις δείχνουν πως είναι έγκυος. Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται και χωρίς να ξέρει πως ο Σελίμ είναι στην αστυνομία, ανησυχεί πως θα του πει τα νέα ενώ του έχει ζητήσει διαζύγιο. Λίγο αργότερα μαθαίνει ότι ο Σελίμ πυροβόλησε τον Νετζντέτ. Η Μελέκ είναι μαζί με τον Βεϊσελ και την Τουλάι και ακόμα περιμένει την Ελίφ να επιστρέψει...

Τετάρτη 20/2/19 - Επεισόδιο 277: H Μελέκ εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ελίφ θα επιστρέψει από το σχολείο και κάνει προετοιμασίες για την άφιξή της. Η Τουλάι φροντίζει τη Μελέκ και λυπάται πολύ για την κατάσταση της. Προσπαθεί να βρει μια λύση για να τη βοηθήσει. Ενώ ο Μουχσίν λείπει, η Νουρτέν βάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι. Όταν έρχεται η αδελφή της Νουρτέν λυπάται, που βλέπει το κopιτσάκι να πλένει ένα χαλάκι αλλά δεν καταφέρνει να πείσει τη Νουρτέν να μη τη βασανίζει. Ενώ είναι στην αυλή και πλένει το χαλάκι, η Ελίφ λιποθυμάει. Ο Μουχσίν γίνεται έξαλλος όταν βλέπει την Ελίφ σε αυτή την κατάσταση. Ο πυρετός της Ελίφ ανεβαίνει και έχει χάσει τις αισθήσεις της. Ο Μουχσίν χρησιμοποιεί τα χρήματα, που άφησε στο σπίτι η Νουρτέν για να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού, για να πάει την Ελίφ στο νοσοκομείο.

Η Ζεϊνέπ κατηγορεί τον εαυτό της για τις ατυχίες του Σελίμ. Η Γκιουλνούρ προσπαθεί να τη στηρίξει αλλά η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη γιατί την τελευταία φορά, που είδε τον άντρα της πριν συμβεί το κακό, τσακώθηκαν. Η Γκιουλνούρ πείθει τη Ζεϊνέπ να πάει στο κτήμα πριν πάει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ζεϊνέπ εξηγεί στην οικογένεια τα γεγονότα και όλοι σοκάρονται, ιδιαίτερα η Αλιγιέ. Η Γκιουλνούρ είναι αναγκασμένη να φύγει για σπουδές στην Αγγλία αφού όλα είναι κανονισμένα αλλά το μυαλό της και η καρδιά της είναι κοντά στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τη Μελέκ και της μιλάει για την εγκυμοσύνη της αλλά και τη σύλληψη του Σελίμ. Η Μελέκ όμως είναι στον δικό της κόσμο και σκέφτεται την Ελίφ. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ στο κρατητήριο και είναι λυπημένος επειδή ο αδελφός του κράτησε από εκείνον ένα τέτοιο μυστικό.

Ο Σελίμ μεταφέρεται στη φυλακή. Η Γκόντζα και η Αρζού είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνουν τα νέα για τη σύλληψη του Σελίμ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν το ακούει, η Γκόντζα λυπάται. Η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και ξεσπάει στην Αλιγιέ και τον Κενάν για τον Σελίμ. Όταν τους λέει πως ο Σελίμ βρίσκεται εκεί, που του αξίζει, η Αλιγιέ αρρωσταίνει και ο Κενάν διώχνει την Αρζού από το σπίτι. Ο Ερκούτ πηγαίνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ. Αν και η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν θέλει να μιλήσουν, εκείνος επιμένει αλλά πριν προλάβει να της πει ότι ο Νετζντέτ τους είδε μαζί και με αυτό τον τρόπο προκάλεσε τον Σελίμ, η κοπέλα λιποθυμάει. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Αρζού και την Τουγτσέ. Η Κιράζ ακολουθεί την Αρζού, τη βλέπει να μιλάει μαζί του και έτσι μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της Τουγτσέ...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ