Breaking News

ELIF: Επεισόδια 283 - 284, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 28/2/19 - Επεισόδιο 283: Η Αρζού βλέπει τη Νουρτέν και την Ελίφ να φεύγουν. Βλέποντας την Αρζού, η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει, κρατώντας πάντα από το χέρι την Ελίφ. Η Αρζού καταφέρνει να τις πλησιάσει, χτυπάει με ένα ξύλο τη Νουρτέν και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Η Αρζού πιάνει την Ελίφ και αποφασίζει να την πετάξει μέσα σε ένα πηγάδι αλλά η Νουρτέν ανακτά τις αισθήσεις της, χτυπάει την Αρζού και σώζει την Ελίφ.

Στη συνέχεια η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως αν δεν θέλει να την πάρει η Αρζού, δεν πρέπει να πει τίποτα από όσα συνέβησαν στον Μουχσίν. Ο Μουχσίν ανησυχεί για τη Νουρτέν και την Ελίφ και η Σεχέρ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ τι έγινε και εκείνη δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο επέστρεψε μαζί με την Ελίφ αφού πήρε χρήματα και κοσμήματα. Η Σεχέρ φοβάται πως θα μπλέξουν αλλά η Νουρτέν θέλει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της Ελίφ ώστε να μπορέσει να βγάλει περισσότερα χρήματα. Οι δύο γυναίκες δεν λένε τίποτα στον Μουχσίν και φροντίζουν πολύ καλά την Ελίφ. Η Μελέκ εξακολουθεί να μην είναι ο εαυτός της.

Η Αλιγιέ είναι θυμωμένη επειδή ο Σαντίκ και η Κιράζ έφυγαν χωρίς να πουν ένα αντίο. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να την αποκαλεί «μητέρα» και της δίνει μεγάλη χαρά. Η μητέρα της φίλης της Τουγτσέ τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει πως η Αρζού δεν έχει έρθει να πάρει τη μικρή. Η Αρζού δεν απαντάει στα επίμονα τηλεφωνήματα του Κενάν, ο οποίος πηγαίνει να πάρει την Τουγτσέ. Όταν η μικρή επιστρέφει σπίτι λέει στην Αλιγιέ και τον Κενάν πως ο Σαντίκ και η Κιράζ επέστρεψαν στο χωριό τους και είναι πολύ λυπημένη για αυτό. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Τουγτσέ ανεβάζει πυρετό και αρρωσταίνει επειδή περίμενε για ώρα τη μητέρα της στο κρύο...

Παρασκευή 1/3/19 - Επεισόδιο 284: Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι η Αλιγιέ τι ρωτάει επίμονα που ήταν και τη θεωρεί υπεύθυνη για την ασθένεια της Τουγτσέ. Η Αρζού της απαντάει πως λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της και πως πριν μιλήσει με αυτό τον τρόπο, θα έπρεπε να μάθει τι πέρασε. Η Ζεϊνέπ δεν θέλει η Τουγτσέ να νιώθει άσχημα και ηρεμεί την Αλιγιέ και την απομακρύνει από το δωμάτιο της μικρής. Ο Κενάν ψάχνει την Αρζού και του τηλεφωνούν για να τον ενημερώσουν πως έχει επιστρέψει στο σπίτι αλλά έχει ξεχάσει να πάρει μαζί του το τηλέφωνο του. ‘Όταν επιστρέφει ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού. Η Αρζού του λέει πως το αυτοκίνητο της χάλασε, βγήκε να ζητήσει βοήθεια και τη λήστεψαν.

Ο Κενάν δεν πιστεύει λέξη. Ο Κενάν της λέει επίσης πως είναι σίγουρος ότι έχει κάποια σχέση με την ξαφνική φυγή του Σαντίκ και της Κιράζ και η Αρζού διαμαρτύρεται λέγοντας πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Ο Κενάν θυμώνει ακόμα περισσότερο μαζί της γιατί ήδη η Τουγτσέ του έχει πει πως είδε τον Σαντίκ και την Κιράζ να αποχαιρετούν την Αρζού. Ο Κενάν υπενθυμίζει στην Αρζού πως της έχει επιτρέψει να μένει στο κτήμα με την προϋπόθεση πως θα φρόντιζε την Τουγτσέ αλλά είναι ανίκανη να νοιαστεί ακόμα και για την ίδια της την κόρη. Έξαλλος τη διώχνει από το κτήμα. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει και πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της.

Η Γκόντζα κάνει ετοιμασίες για την επιστροφή του Νετζντέτ στο σπίτι του. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αρζού και καταλαβαίνει πως ο Κενάν την έδιωξε. Η Γκόντζα θέλει και εκείνη να τη διώξει αλλά η Αρζού της απαντάει πως δεν μπορεί να την διώξει από το σπίτι του πατέρα της. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως θα πει στον Νετζντέτ ότι δεν μίλησε στις Αρχές για τον Σελίμ. Η Γκόντζα της απαντάει πως αν κάνει κάτι τέτοιο θα πει και εκείνη με τη σειρά της στον Κενάν πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Η Γκόντζα πετάει έξω από το σπίτι την Αρζού. Ο Ερκούτ βρίσκει την Αρζού να κλαίει και την πηγαίνει στο δωμάτιο του να μιλήσουν. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα την έδιωξε από το σπίτι και ο Ερκούτ τη συμβουλεύει να σταματήσει να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους και να αποδεχθεί την κατάστασή της αλλά εκείνη αρνείται.

Η Τουγτσέ είναι πολύ άρρωστη και η απουσία της Αρζού χειροτερεύει την κατάστασή της. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς δίπλα της και ο Κενάν προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Μουχσίν είναι χαρούμενος επειδή η Νουρτέν φροντίζει τόσο καλά την Ελίφ. Η Νουρτέν ζητάει από τη Σεχέρ να πάει στο κτήμα και να ζητήσει να την προσλάβουν. Η Σεχέρ φοβάται αλλά από την άλλη χρειάζεται τη δουλειά. Η Νουρτέν αποφασίζει να πάει την Ελίφ στο σπίτι της Μελαχάτ. Ο Μουράτ δεν μπορεί να τα βγάλει μόνος του πέρα στο εστιατόριο και τον βοηθάει και ο Βεϊσέλ...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ